Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Umjesto za opremu, 130.000 podijelili između sebe * Kvorum obnovio stare podjele * Presrećna sam, prekidam štrajk * Statis ne može da gradi * Umjesto za opremu, 130.000 podijelili između sebe * Ako ne znaš šta ćeš * Farsa i spinovanje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dragan Koprivica, Centar za demokratsku tranziciju:
Partijama ne odgovara da se na izborima pojave građani, zato je odbijen naš predlog da se uvedu individualne kandidature.

Vic Dana :)

Šta je Isus rekao Crnogorcima prije nego što je razapet na krst?
- Ne radite ništa dok se ne vratim.

Perica:
- Mama, hoćemo li u zoološkom vidjeti i rodu?
Mama:
- Naravno,Perice.
Perica:
- Super! Baš me zanima hoće li me prepoznati!


Upisao se Perica da trenira plivanje, i kaže treneru posle nekoliko minuta:
- Idem ja kući.
- A zašto ?
- Pa, nisam više žedan!


Stoje Perica i Jovica na aerodromu.
Jovica:
- Perice kako bre teroristi kradu avione kad su ogromni?
Perica:
- Ne kradu oni avione dok su na zemlji, nego dok su na nebu onako malecki.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport KOŠARKAŠI BUDUĆNOST VOLI SAVLADALI REĐO EMILIJU NA STARTU EVROKUPA
Žestok finiš „plavih”
Žestok finiš „plavih” Budućnost Voli – Ređo Emilija 82:74 (23:17, 16:24, 18:20, 25:13)
Dvo­ra­na: SC Mo­ra­ča. Gle­da­la­ca: oko 1500. Su­di­je: Kor­tes (Špa­ni­ja), Ro­ma­no (Izra­el), Su­kis (Li­tva­ni­ja).
BU­DUĆ­NOST VO­LI: Iva­no­vić 15 (4-2), Še­ho­vić 6 (4-1), Ba­ro­vić 8 (4-2), Sta­ro­vlah 4 (2-1), Gor­dić 12 (4-4), Bo­jić, Ilić 4 (2-2), Z. Ni­ko­lić 4 (2-2), Gib­son 16 (2-2), Po­po­vić, Len­dri 7 (4-4), D. Ni­ko­lić 6.
RE­ĐO EMI­LI­JA: Mu­si­ni 8, Rajt 7 (2-2), Bo­na­ći­ni, Kan­di 1 (2-1), De­la Va­le 18 (4-3), Rej­nolds 6, Mar­ko­i­švi­li 5 (2-2), Ćer­vi 5 (2-1), Ne­vels 8 (3-3), Sa­ne 8 (4-2), De Vi­ko 8 (2-2).
Od­lič­nom igrom u po­sled­njoj di­o­ni­ci ko­šar­ka­ši Bu­duć­nost Vo­li sa­vla­da­li su Re­đo Emi­li­ju u 1. ko­lu Evro­ku­pa. Sil­no mo­ti­vi­sa­ni do­ma­ći­ni su ušli u meč na pra­vi na­čin. Troj­ku je po­go­dio Len­dri, pre­ci­zni su bi­li Gib­son i Gor­dić, za­tim je troj­ku uba­cio i Da­ni­lo Ni­ko­lić, pa je u tre­ćem mi­nu­tu re­zul­tat bio 10:0. Post go­sti­ju troj­kom je pre­ki­nuo Mar­ko­i­švi­li, ali su pla­vi kon­tro­li­sa­li igru do osmog mi­nu­ta i vođ­stva 21:10. Ta­da je do­šlo do pa­da kon­cen­tra­ci­je što su Me­ne­ti­je­vi pu­le­ni zna­li da is­ko­ri­ste i troj­ka­ma De Vi­ka i Mu­si­ni­ja do 12. mi­nu­ta uhva­te pri­klju­čak (23:25). Na­sta­vi­le su se ne­vo­lje Pod­go­ri­ča­na. Ne­vels je uba­cio troj­ku uz do­dat­no ba­ca­nje za 29:29 u 14 mi­nu­tu, da bi Rej­nolds mi­nut ka­sni­je do­nio pr­vo vođ­stvo go­sti­ma. Bio je to sig­nal za uz­bu­nu u re­do­vi­ma pla­vih, ko­ji su troj­ka­ma Iva­no­vi­ća i Gib­so­na po­no­vo ste­kli pet po­e­na vi­ška (38:33), ali ih i br­zo pro­su­li i na od­mor oti­šli sa mi­nu­som od dva po­e­na (39:41). U na­stav­ku se raz­i­grao De­la Va­le ko­ji je iz kon­tre po­en­ti­rao za 53:47 (26). Dži­ki­će­vi iza­bra­ni­ce ipak ni­su pa­ni­či­li. Od­go­vo­ri­li su troj­ka­ma Su­a­da Še­ho­vi­ća i Iva­no­vi­ća (53:53) i u tim mo­men­ti­ma zbog ne­ko­li­ko pro­ma­še­nih zi­ce­ra i slo­bod­nih ba­ca­nja pro­pu­sti­li pri­li­ku da us­po­sta­ve pot­pu­nu rav­no­te­žu. Ova­ko, Re­đo Emi­li­ja je u po­sled­njih 10 mi­nu­ta ušla sa za­li­hom od če­ti­ri po­e­na (61:57). Već na star­tu če­tvr­te di­o­ni­ce vi­dje­lo se da su pla­vi ri­je­še­ni da uknji­že po­bje­du u Evro­pi. Za­i­gra­li su agre­siv­ni­je u od­bra­ni. do­bro su pa­ri­ra­li u sko­ku i to im se ubr­zo is­pla­ti­lo. Sjaj­ni Gor­dić je iz kon­tre iz­jed­na­čio u 33. mi­nu­tu (63:63). Za­tim je troj­ku uba­cio Sta­ro­vlah, pa je Gor­dić bio si­gu­ran, Ilić uba­cio oba ba­ca­nja, a Iva­no­vić no­vom troj­kom tra­si­rao put ka po­bje­di u 36. mi­nu­tu (73:65). Go­sti ni­su uspi­je­va­li da pa­ri­ra­ju raz­go­ro­pa­đe­nim Pod­go­ri­ča­ni­ma, a nji­hov ot­por i de­fi­ni­tiv­no je skr­šen po­sli­je troj­ke Gib­so­na u 39. mi­nu­tu (78:68). Ko­šar­ka­ši Bu­duć­nost Vo­li u dru­gom ko­lu Evro­ku­pa go­stu­ju Ha­po­e­lu.
N.Z.


Alek­san­dar Dži­kić: Do­bar je na­čin na ko­ji smo po­bi­je­di­li. Igra­li smo bor­be­no, pra­vi­li gre­ške i glu­po­sti, ali pro­ble­me smo rje­ša­va­li ener­gi­jom. Li­mi­ti­ra­nog smo ta­len­ta, pa će­mo mo­ra­ti da ra­di­mo vi­še ne­go dru­gi.


Gru­pa B
Li­et­ka­be­lis – Ha­po­el 86:72
Ga­la­ta­sa­raj – Ba­jern 69:86
Bu­duć­nost Vo­li – Re­đo Emi­li­ja 82:74


Gru­pa C
Al­ba – Par­ti­zan ...........111:85

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"