Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Umjesto za opremu, 130.000 podijelili između sebe * Kvorum obnovio stare podjele * Presrećna sam, prekidam štrajk * Statis ne može da gradi * Umjesto za opremu, 130.000 podijelili između sebe * Ako ne znaš šta ćeš * Farsa i spinovanje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dragan Koprivica, Centar za demokratsku tranziciju:
Partijama ne odgovara da se na izborima pojave građani, zato je odbijen naš predlog da se uvedu individualne kandidature.

Vic Dana :)

Šta je Isus rekao Crnogorcima prije nego što je razapet na krst?
- Ne radite ništa dok se ne vratim.

Perica:
- Mama, hoćemo li u zoološkom vidjeti i rodu?
Mama:
- Naravno,Perice.
Perica:
- Super! Baš me zanima hoće li me prepoznati!


Upisao se Perica da trenira plivanje, i kaže treneru posle nekoliko minuta:
- Idem ja kući.
- A zašto ?
- Pa, nisam više žedan!


Stoje Perica i Jovica na aerodromu.
Jovica:
- Perice kako bre teroristi kradu avione kad su ogromni?
Perica:
- Ne kradu oni avione dok su na zemlji, nego dok su na nebu onako malecki.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport POČINJE NOVA SEZONA EVROLIGE
Fenerbahče brani trofej
Ponovo prvi favoriti Fenerbahče brani trofej
Po­sli­je bur­nog lje­ta po­či­nje no­va se­zo­na Evro­li­ge. Ve­ći­na eki­pa je na­pra­vi­la ge­ne­ral­ni re­mont, ali ne i one ko­je će od­lu­či­va­ti o tro­fe­ju. To se pri­je sve­ga od­no­si na ak­tu­el­nog šam­pi­o­na Fe­ner­bah­če. Iz re­do­va tur­skog ve­li­ka­na oti­šli su Bog­da­no­vić, Ju­do, Be­net, An­tić i Ugur­lu, ali su do­ve­de­ne pra­ve za­mje­ne: Tomp­son, Vo­na­mej­ker, Me­li, Gu­du­rić i Gu­ler, pa je si­gur­no da će Želj­ko Ob­ra­do­vić ju­ri­ti no­vi tro­fej. Što se ti­če pro­šlo­go­di­šnjeg fi­na­li­ste Olim­pi­ja­ko­sa i tu je za­dr­ža­na osno­va ti­ma. Me­đu­tim, bi­lo je i pro­mje­na. Pi­rej su na­pu­sti­li Jang, Birč, Grin, He­ket, Lo­dže­ski, a do­šli su Strel­ni­eks, Bor­gis, Ti­li, Me­klin, Ro­berts, Tomp­son, ta­ko da tre­ner Sfa­i­ro­pu­los po­no­vo ima jak sa­stav. CSKA je ostao bez Te­o­do­si­ća, Džek­so­na, Oga­sti­na, Ku­la­gi­na... Ipak, ar­mej­ci ni­su šte­dje­li to­kom lje­ta, pa su an­ga­žo­va­ni Ro­dri­gez, Han­ter, Klaj­burn, Ve­ster­man i ja­sno je da ima­ju ve­li­ke am­bi­ci­je. U Re­a­lu su osta­li bez Drej­pe­ra, No­ći­o­ni­ja i Han­te­ra i umje­sto njih do­ve­li Ko­ze­ra, Ku­zmi­ća, Ren­dla i Ju­sta. Ima­ju za se­zo­nu is­ku­sni­jeg Don­či­ća, ali i po­vri­je­đe­nog Lju­lja. Sva­ka­ko da spa­da­ju u uži krug fa­vo­ri­ta za ti­tu­lu. Ove če­ti­ri eki­pe bi tre­ba­lo si­gur­no da se na­đu me­đu osam, a za osta­lo će se vi­dje­ti to­kom se­zo­ne. Či­ni se da će Pa­na­ti­na­i­kos bi­ti ne­što sla­bi­ji ne­go pro­šle se­zo­ne, Ana­do­lu Efes je pro­mi­je­nio osam igra­ča, ali tre­ba vje­ro­va­ti da će tre­ner Pe­ra­so­vić to do­bro uklo­pi­ti. Bar­se­lo­na, Ma­ka­bi, Ba­sko­ni­ja i Ar­ma­ni su kre­nu­li u no­ve pro­jek­te sa no­vim tre­ne­ri­ma (Alon­so, Spa­hi­ja, Pri­đo­ni, Pja­ni­đa­ni) i kom­plet­no osve­že­nim igrač­kim ka­drom. Tre­ba­će im vre­me­na, ali ne tre­ba za­bo­ra­vi­ti da je u te eki­pe ulo­žen ve­li­ki no­vac. Bam­berg će iz pri­kraj­ka vre­ba­ti šan­su, a Trin­ki­je­ri­je­vi sa­sta­vi su uvi­jek igra­li do­bru ko­šar­ku. Him­ki bi sa tre­ne­rom Bar­co­ka­som, ne­ko­li­ko do­brih Ame­ri­ka­na­ca, Mar­ko­vi­ćem, To­do­ro­vi­ćem mo­gao da pro­mr­si ra­ču­ne fa­vo­ri­ti­ma. Ne tre­ba ot­pi­si­va­ti ni Va­len­si­ju Bo­ja­na Du­blje­vi­ća, ma­da će pred no­vim tre­ne­rom Vi­do­re­tom bi­ti ve­li­ki po­sao. I Uni­ka­ha ima evro­li­ga­škog is­ku­stva i ne­ku ra­ču­ni­cu. Či­ni se da Žal­gi­ris i kom­plet­no re­no­vi­ra­na Cr­ve­na zve­zda mo­ra­ju bi­ti za­do­volj­ni ako se do­mog­nu 10 –ak po­bje­da.N.Z.

(če­tvr­tak)
Ana­do­lu Efes – Re­al (19.00)
CSKA – Ar­ma­ni (19.00)
Olim­pi­ja­kos – Ba­sko­ni­ja (20.00)
Bros Ba­sket – Ma­ka­bi (20.00)
Uni­ka­ha – Fe­ner­bah­če (21.00)
(pe­tak)
Him­ki – Va­len­si­ja (19.00)
Žal­gi­ris – C. zve­zda (19.00)
Bar­se­lo­na – Pa­na­ti­na­i­kos (21.00)


Zve­zda naj­sla­bi­ja po Euro­hup­su

Ko­šar­ka­ški por­tal Euro­hups na­pra­vio je li­stu fa­vo­ri­ta pred po­če­tak no­ve se­zo­ne Evro­li­ge i Cr­ve­na zve­zda se oče­ki­va­no na­šla na po­sled­njem mje­stu. U ana­li­zi por­ta­la is­ti­če se da su cr­ve­no-be­li osta­li bez glav­nih igra­ča i da će ih vo­di­ti ne­is­ku­sni tre­ner Du­šan Alim­pi­je­vić (31). Na­rav­no, glav­ni fa­vo­rit za ti­tu­lu je Fe­ner­bah­če, a iza nje­ga su uče­sni­ci pro­šlog faj­nal fo­ra CSKA, Re­al i Olim­pi­ja­kos. Po ovom por­ta­lu mje­sto me­đu osam obez­bi­je­di­će još Pa­na­ti­na­i­kos, Bar­se­lo­na, Him­ki i Ana­do­lu Efes. Euro­hups ne vje­ru­je u no­ve pro­jek­te Ma­ka­bi­ja i Ba­sko­ni­je.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"