/ - ДПС
28/03/2022 u 10:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Котор: Како је “Јокић од Котора” сравнио демагогију Демократа до темеља

Трговац на политичком пазару, одлучио је да купи оно што није смјело бити на продаји, наводе из которског ДПС-а

Чин изгласавање неповјерења антицрногорској влади која је служила, и на свом издисају још служи интересима “српског и руског света“, Владимир Јокић, Стеван Катић и Жељко Комненовић, перјанице клеронационалистичке, али и демагошке политике на црногорском дијелу Медитерана, окарактерисали су као издају?! У агонији, свјесни да се великосрпска и проруска кула од карата распада, ова тројица су том приликом хорски запријетили да Бока неће нијемо посматрати издају, наводи се у саопштењу которског ДПС-а.

- Када је Јокић увидио да грађанима не пада на памет да излазе на улице и чувају фотеље Демократа и радна мјеста чланова фамилије функционера ове странке, кренуо је у купопродају, да сачува што се сачувати да. Трговац на политичком пазару, одлучио је да купи оно што није смјело бити на продаји. Трљао је руке због добро обављене трансакције, али је заборавио да је тиме коначно раскринкао своју странку и објелоданио да је њен програм лаж, мимикрија, непотизам, корупција - саопштавају из овог одбора.

Истичу са дугују захвалност Владимиру Јокићу, што је, чувајући своју фотељу и радна мјеста партијских ухљеба, рођака, пријатеља, кумова, офирао своју партију и трајно јој онемогућио да театрално цитира члан 2 Устава Црне Горе, који им је био дио преварне мантре  о „изборној вољи“.

- Сад су цијелој Црној Гори показали и ко су и за шта су. Куповином одборника Дејана Огњановића, Милице Љутић и Младена Донковића, Јокић је минирао и посљедњи зид транге-франге политике Демократске Црне Горе, и у парампачад разбио лицемјерну причу о чувању изборне воље грађана. Јокић од Котора сравнио је Демократе до темеља - наводи се у саопштењу Општинског одбора ДПС Котор.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 03:57