Nikola Marković / LAZAR RUŽIĆ
29/12/2022 u 11:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Marković: Obezbijeđeno još milion eura za opremu Televizije Nikšić

Danas je Uprava za kapitalne projekte raspisala tender za opremanje nove zgrade RTV Nikšić u vrijednosti od oko milion eura čime je finansijski u potpunosti zaokružen čitav projekat na kome predano radimo već godinu. kaže Marković

Tender za opremanje nove zgrade Radio televizije Nikšić raspisan je danas, što će omogućiti radnicima Radio televizije Nikšić da već u toku naredne godine dobiju nove prostorije.

"Danas je Uprava za kapitalne projekte raspisala tender za opremanje nove zgrade Radio televizije Nikšić u vrijednosti od oko milion eura (sa PDV-om) čime je finansijski u potpunosti zaokružen čitav projekat na kome predano radimo već godinu dana. Sve to omogućava da vjerujemo da će zaposleni već u toku naredne godine dobiti nove i moderne prostorije i bolje uslove za rad, a građani Nikšića kvalitetniji lokalni javni servis", istakao je generalni direktor RTVNK Nikola Marković.

Izgradnja nove zgrade Radio Televizije Nikšić u Domu revolucije počela je 07. novembra ove godine. Uprava za kapitalne projekte u saradnju sa Opštinom Nikšić pripremila je i sprovela postupak javne nabavke kroz koji je zaključen ugovor vrijedan milion i 793.000 eura. Radovi su u toku, a prema planu treba da budu zavšeni za osam mjeseci.  Novi objekat će imati četiri moderna studija na tri nivoa, a na prostoru od 1.600 kvadrata biće urađen reprezentativan objekat čijom će izgradnjom nekadašnji Dom revolucije dobiti puni sjaj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 19:29