Иван Попивода / - СДП
24/11/2021 u 10:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Попивода: Људи са листе “Свим срцем за Цетиње” покренуће точак промjена

Жеља и намjера нам jе да као водећи чинилац будуће градске управе свим паметним и вриjедним људима омогућимо да радимо и скупа допринесемо опоравку и обнови наше приjестонице, истиче Попивода

.Догађаjи из блиске прошлости, а и тренутка коjи живимо, као кулминациjа свега онога што нам се креира посљедњих 30 година, довели су до тачке у коjоj jе постало неподношљиво колико се политика бави свима нама. Данас ниjе питање да ли ће се неко бавити политиком или не, већ jе питање jесмо ли спремни борити се за голи опстанак Цетиња, Црне Горе и Црногораца, Иван Попивода, дипл. економиста.

- Кроз препознавање и диjељење истих вриjедности настала jе идеjа о удруживању “страначког” и “нестраначког”, као нов концепт коjи Цетињу треба да донесе приjеко потребне промjене. Угаони камен тог концепта чини однос према партитократиjи коjа jе главни узрок посрнућа овог прелиjепог и гордог града. Жеља и намjера нам jе да као водећи чинилац будуће градске управе свим паметним и вриjедним људима омогућимо да радимо и скупа допринесемо опоравку и обнови наше Приjестонице (надам се у не тако далекоj будућности и новог-старог Главног града), jер само удружени можемо до циља - до европског, а на црногорским вриjедностима сазданог Цетиња - истиче Попивода.

Сигуран је да jе изборна листа “Свим срцем за Цетиње” наjбоља политичка понуда грађанима Цетиња за предстоjеће изборе.

- Уколико нам наши драги суграђани укажу повjерење и даjу потребну подршку, вjеруjем да их људи представљени кроз изборну листу “Свим срцем за Цетиње”, заjедно са свима онима коjи су и коjи ће и даље на разне начине давати снажну подршку заjедничком циљу, неће изневjерити и да ће направити искорак и покренути точак промjена.

Предуго се Цетињем владало из Титограда/Подгорице, вакат jе да се Цетињем почне поново управљати из Цетиња. До нас jе... Зато, “Сви(м) срцем за Цетиње” - поручио је Попивода

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 21:49