Захвалнице доброчинитељима
28/04/2021 u 22:37 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Завршени радови у ОШ „Мексико”: Захвалнице и поклон за донаторе

У ОШ „Мексико” истичу да се могу похвалити честим донацијама и пажњом хуманиста. И раније су им даривани бројни поклони, међу којима су и донације мексичке компаније „Пунто 2012”, као и Амбасаде Мексика
У Основној школи „Мексико” завршена је комплетна реконструкција ђачких тоалета, започета на иницијативу Савјета родитеља, који су организовали акцију прикупљања средстава за реализацију тог важног пројекта.
Средства су сакупљена захваљујући освједоченим школским пријатељима и донаторима, међу којима су и сами ученици и родитељи. У акцији је сакупљено 20.157 еура, а посебан допринос у новцу, материјалу и извођењу радова дале су фирме „Б2Б”, „А3ТЕАМ”, „Е-плус”, Општина, „Водовод и канализација”, „Комуналне дјелатности”, „Тројан”, „МЕБ”, „Лаковић”, „Рапеx”, „Церово”, „Стелина Монт”, „Фадис”, „Рашкетић” ДОО, „План-нет” (Ален Калач), Пекара „Монтенегро” и „2. децембар”. Несебичну помоћ пружили су и родитељи Ален Калач, Един Смаиловић, Драган Јанковић, Емир Османи, Севдин Новалић, Аљо Хасанагић, Беким Берјашевић и Мирсад Бајровић.
За несебичан допринос ученици и наставници школе „Мексико” су приредили програм како би доброчинитељима захвалили пјесмом и игром. Пандемија и специфични услови рада у којем тренутно раде образовне установе, међутим, спријечили су их да програм реализују, али су донаторима уручене захвалнице, као и маслиново уље произведено са стабала школских маслина чије су плодове сакупљали управо ученици и наставници.
У ОШ „Мексико” истичу да се могу похвалити честим донацијама и пажњом хуманиста. И раније су им даривани бројни поклони, међу којима су и донације мексичке компаније „Пунто 2012”, као и Амбасаде Мексика.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 21:31