Са једног од скупова ДПС-а у Пљевљима (архивски снимак) / -Б.Је.
10/04/2021 u 20:33 h
Б.Је.Б.Је.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Конгрес прошао, пљеваљски одбор ДПС-а још без предсједника

О избору новог предсједника локалног одбора ДПС- а упутили смо питање и Данијелу Живковићу, али одговор нијесмо добили. У више наврата покушали смо и да контактирамо Живковића, али се на наше телефонске позиве није јављао
Услед оставреног лошег изборног резултата на парламентарним изборима одржаним 30. августа прошле године Владе Милинковић поднио је оставку на дужност предсједника Општинског одбора Демократске партије соцјалиста, али нови челник одбора још није изабран. Милинковић је оставку поднио крајем новембра, а из пљеваљског одбора партије су потом реаговали и на чело одбора именовали трочлано предсједништво у саставу: Данијел Живковић, Авдо Ајановић и Драган Терзић. Потом је саопоштено да ће се предсједник Општинског одбора ДПС-а изабрати након партијског конгреса који је према тадашњим информацијама требао да се одржи у децембру. На крају је конгрес ДПС-а одржан 24. јануара ове године, али од тада до данас прошло је два и по мјесеца а предсједник пљеваљског одбора партије још није изабран.
Према сазнањима „Дана“ избор предсједника пљеваљског одбора ДПС-а још дуго неће доћи на дневни ред. Очигледно је да ће та, више обавеза него привилегија, пасти на актуелног предсједника Општине Игора Голубовића или предсједника локалног парламента Драгишу Сокића. Било како било, у сједишту партије нема гужве нити се примјећују партијске активности. Секретар Општинског одбора ДПС- а Павле Чоловић могао је да се види приликом проласка ауто колона пљеваљских комита, док веома ријетко борави на радном мјесту, односно у просторијама Општинског одбора ДПС-а.
О избору новог предсједника локалног одбора ДПС- а упутили смо питање и Данијелу Живковићу, али одговор нијесмо добили. У више наврата покушали смо и да контактирамо Живковића, али се на наше телефонске позиве није јављао.
Б. Је.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 22:33