/ - PHOTO BY ANNIE SPRATT ON UNSPLASH
03/04/2023 u 23:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Finska nudi putovanje na kojem će naučiti ljude da budu sretni

Nordijska zemlja je na vrhu izvještaja Ujedinjenih nacija kao najsretnija zemalja za 2023. godinu, koji se bavi prosječnim prihodima, mentalnim i fizičkim zdravljem, slobodom i još mnogo toga

Finska nudi četvorodnevni "seminar sreće" za desetoro ljudi u luksuznom odmaralištu Kuru, potpuno besplatno. Od avio karata i seminara, do smještaja i hrane, "Visit Finland" će pokriti sve.

Nordijska zemlja je na vrhu izvještaja Ujedinjenih nacija kao najsretnija zemalja za 2023. godinu, koji se bavi prosječnim prihodima, mentalnim i fizičkim zdravljem, slobodom i još mnogo toga. Čini se da Finci zaista znaju šta znači sreća. U stvari, zemlja je nedavno objavila da će svoj tajni recept podijeliti sa ostalima.

Tačnije, Finska nudi četvorodnevni majstorski kurs sreće u luksuznom odmaralištu Kuru, potpuno besplatno za desetoro ljudi. Učesnici će boraviti u vilama okruženim borovim šumama i slikovitim pogledom, svaka sa svojim privatnim spa centrom i saunom, prenosi Avaz.

Putovanje će se održati od 12. do 15. juna, tokom kojeg će sretnu grupu obučavati vodeći stručnjaci za sreću. Stručnjaci će naučiti grupu kako da pronađu svoju unutrašnju ravnotežu i kako da se povežu sa prirodom i sobom.

Oni koji žele da zatraže mjesto na seminarima sreće moraće da podnesu onlajn prijavu na sajtu Find Your Inner Finn, a zatim završe izazov na društvenim mrežama. Sve što treba da uradite je da kreirate neki sadržaj na Instagramu ili TikTok-u koji objašnjava zašto mislite da ste možda „tajno Finac“ i zašto želite da učestvujete u masterklasu, koji ćete podeliti uz heštegove #FindYourInnerFinn i #VisitFinland.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 07:27