foto: Printskrin / - FOTO: PRINTSKRIN
05/10/2023 u 17:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sedmostruki dobitnik na lutriji oktrio svoje trikove

Ovaj čovjek iz Orlanda na Floridi u SAD osvojio je velike dobitke u sedam lutrijskih igara, koji su iznosili više od milion dolara

Vjerovatno svi ljudi na svijetu u nekom trenutku razmišljaju šta bi uradili kada bi osvojili premiju na lutriji. Neki bi spiskali novac na luksuzne automobile, egzotične odmore ili novu odjeću, dok drugi razmišljaju o otplati hipoteka ili kupovini kuće ili stana.

Sedmostruki dobitnik na lutriji Ričard Lustig podijelio je svoje savjete o tome kako povećati šanse. Ovaj čovjek iz Orlanda na Floridi u SAD osvojio je velike dobitke u sedam lutrijskih igara, koji su iznosili više od milion dolara, prenosi N1.

- Tri stvari koje možete da učinite kako biste povećali svoje šanse za dobitak na lutriji su da odaberete svoje brojeve i držati ih se svaki put, odrediti budžet i nikada ne trošiti novac za stanarinu ili namirnice da igrate lutriju - izjavio je on.

No, jesu li Ričardovi savjeti zaista korisni? Pa, njegov prvi savjet je da odaberete brojeve i držite ih se svaki put. Problem je u tome što se brojevi lutrije biraju potpuno nasumično, što znači da niti jedna kombinacija neće povećati vaše šanse u bilo kojoj prilici, prema Forbsu.

Ričardov drugi savjet je jednostavan: odredite budžet. To je svakako dobar savjet. Nema smisla osvojiti 10 hiljada dolara ako ste već potrošili 20 hiljada dolara na listiće. A Ričardov treći savjet? Veće su šanse da osvojite nagradu ako više igrate.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
LUTRIJALOTOTRIK
22. april 2024 23:06