/ Фото: НБЦ
19/05/2021 u 16:24 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) "Не смијем да вам кажем неке ствари: Да ли Обама вјерује у ванземаљце?

Постоје снимци и записи објеката на небу за које не знамо шта су тачно, каже бивши лидер САД

Када је ријеч о постојању ванземаљаца, постоје неке ствари које не могу да вам кажем уживо, рекао је бивши предсједник САД Барак Обама гостујући у толк-шоуу Џејмса Кордена.

Упитан о неидентификованим летећим објектима и потенцијалном присуству ванземаљаца на Земљи, Обама је прво рекао да постоје многе ствари у вези са НЛО које не може да открије уживо, преноси РТС.

Када је постао предсједник 2009. године, Обама каже да је питао да ли постоји лабораторија или центар у којем се чувају информације или узорци ванземаљаца, али је добио одрични одговор.

- Оно што је заиста тачно, и сада сам озбиљан, јесте да постоје снимци и записи објеката на небу за које не знамо шта су тачно. Њихова кретања и путање су нам необјашњиве и не схватамо обрасце њиховог понашања - навео је Обама.

Обама је додао да се ти феномени и даље истражују и да постоји много људи који их испитују, али, нажалост, он нема шта више да каже о томе.

Америчка војска је протеклих година потврдила аутентичност бројних снимака из авиона који су спазили неидентификоване летеће објекте, од којих су многи маневрисали на начине који су збуњивали аеронаутичке стручњаке.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 07:17