Marc Jacobs / -INSTAGRAM
14/10/2023 u 13:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bizarna kampanja brenda Marc Jacobs zbunila gledaoce

Kampanja Marca Jacobsa zasigurno nije svakodnevna promocija proizvod

Bizarna kampanja modne marke Marc Jacobs za XL Sack model torbe dijeli se društvenim mrežama, a prikazuje manekenku koja se kotrlja niz stepenice te potom ustaje kao da se ništa nije desilo i šeta u njihovim komadima.

Kampanja Marca Jacobsa zasigurno nije svakodnevna promocija proizvoda, a podrazumijeva manekenku Terezu Kubovu koja se "spotakla" u ultravisokim cipelama i nastavila da se kotrlja niz kameno stepenište prije nego što se podigla, popravila kosu i opušteno otišla kao da se ništa nije dogodilo.

Manekenka, koja se bavi kaskaderskim poslom za međunarodnu agenciju, takođe je nosila dizajnerske mat srebrne farmerke s monogramom i usklađenu jaknu.

Njena XL Sack torba od 795 dolara upotpunila je izgled, ali i imala dodatnu ulogu kao podloga za kotrljanje niz stepenice. Snimak je podijeljen na zvaničnim profilima brenda na društvenim mrežama uz opis: "XL SAck Torba. Snimala i režirala Yulya Shadrinsky".

U komentarima na društvenim mrežama su zbunjeno komentarisali snimak pitajući se šta su upravo pogledali. Neki su vjerovali da pad nije bio isceniran te su kritikovali brend.

"Nadam se da je dovoljno plaćena za ovo", "Je li ovo trebala biti reklama? Jadna djevojka, sigurno je povrijeđena", "Moda je opasna", "Zbunjen sam", bile su neke od reakcija.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 03:14