DIna:Drugi dio / -SCREEN2SCRIPT-NEWS.COM
06/12/2023 u 21:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Objavljeni novi detalji o nastavku filma "Dina"

Kreće mitsko putovanje Pola Atreidesa

Iako je premijera pomjerena za naredno proljeće, interesovanje za drugi dio sage "Dina" ne jenjava. Nagrađivani reditelj Denis Vilnev ponovno se upušta u naučno-fantastični spektakl "Dina: Drugi dio", sledeće poglavlje čuvenog romana Dina Franka Herberta, s proširenim međunarodnim glumačkim ansamblom.

Film studija Warner Bros. Pictures i Legendary Pictures predstavlja dugo očekivani nastavak filma "Dina", koji je osvojio šest Oskara 2021. godine. Novi karakterni plakati pružaju uvid u izgled likova iz prvog dijela i otkrivaju koje zvijezde očekujemo u nastavku, dok je muziku za film ponovo komponovao slavni Hans Zimmer. Potvrđeno je i da premijerno stiže u bioskope - 29. februara 2024.

"Dina: Drugi dio" istražuje mitsko putovanje Pola Atreidesa dok se udružuje s Chanijem i Fremenima na putu osvete zavjerenicima koji su uništili njegovu porodicu. Suočen s izborom između ljubavi svog života i sudbine svemira, nastoji da spriječi užasnu budućnost koju samo on može da predvidi.

Film se vraća na veliko platno s prvoklasnim glumačkim ansamblom: Timotijem Šalameom, nominovanim za Oskara, Zendajom, Rebekom Ferguson, nominovanim za Oskara Džošom Brolinom i Ostinom Batlerom, nominovanom za Oskara Florens Pju, Oskarovcem Kristoferom Vokenom, Leom Sejdou i još jednim Oskarovcem Havijerom Bardemom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 02:47