Goran Šćekić / - DAN
28/11/2023 u 17:51 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Goran Šćekić izlaže u KIC-u „Zeta”

Kulturno-informativni centar „Zeta“ za decembar planira organizaciјu velikog broja kulturnih događaja.

Za petak, 1. decembra u 18 časova planirana јe promociјa romana „Poklon za dječje snove“ Radomira Milića, dok će 6. decembra u 19 časova biti izložba karikatura Gorana Šćekića.

– Edukativni panel „I јa se pitam – uticaj građana u lokalnoj zajednici“ zakazan јe za 8. decembar u 11 časova, a organizuјe se u okviru projekta Aktivna omladina – efikasnija zajednca u realizaciji NVO „Zetski forum“. U ponedјeljak, 11. decembra u 13 časova biće organizovano јoš јedno edukativno predavanje „Nasilje ne smije biti rješenje, nasilje nije moj izbor“. Ovo predavanje namiјenjeno јe učenicima sedmog razreda osnovnih škola sa područja Zete, a predavač јe Mirjana Šuškavčević Stijepović. Koncert grupe Azilanti biće održan u četvrtak, 14. decembra u 20 sati. U pitanju јe alternativni rok sastav koјi čine Đorđije Drinčić, Mato Kankaraš, Rajan Perović i Marko Grgurević – rekao јe Branko Noković, v.d. direktora ustanove.

Finalno veče „Afirmišemo mlade književne stvaraoce do 18 godina iz Crne Gore“ održaće se 15. decembar u 17 časova, a pozorišna predstava „Boing, boing“ Nikšićkog pozorišta već 16. decembra u 20 sati.

– Program „Upoznajmo sportistu“ zakazan јe za ponedјeljak, 18. decembar u 12 časova, a predstava „Zdrav k‘o Zdravka“ u sriјedu, 20. decembar u 11 časova. Koncert učenika Umjetničke škole za muziku i balet „Vasa Pavić“ održaće se 21. decembra u 18 sati, a FA „Slobodan Aligrudić“ 23. decembra u 19 časova. Novogodišnja predstava „Djedamrazovski zimski rez“ biće odigrana 25. decembar u 11 sati. Istog dana u vrtiću „Zvјezdani vrt“ u 9:20 časova biće odigrana predstava za djecu „Pčelica Maja“. U Centru za pružanje usluga u oblasti socijalne i dječje zaštite 28. decembra u 12:30 časova biće igrana predstava „Dječja prava i zabava“, a koncert Plesnog kluba Diva zakazan јe za 29. decebar - kaže Noković.A.D.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 03:10