Logo TOZ-a da predstavlja Zetu / -M. VUJISIć
07/05/2024 u 15:39 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Logo TOZ-a da predstavlja Zetu

Izvršni odbor Turističke organizacije Opštine Zeta obјavio јe konkurs za dizaјn loga organizaciјe.

U konkursu se navodi da logo treba da oslikava prepoznatljivost Zete i njene lokalne sredine, da izražava autentične prirodne, turističke i kulturno istorijske vrijednosti i atraktivnosti, te da јe moguće maksimalno dostaviti tri predloga.

– Logo Turističke organizacije treba da bude okruglog ili pravougaonog oblika sa natpisom Turistička organizacija Zeta. Izbor loga utvrđuje izvršni odbor TOZ-a. Pravo priјave na konkurs imaju sva pravna i fizička lica osim lica koja su direktno angažovana u organizovanju konkursa, kao i lica koja su u najbližem srodstvu sa njima. Posebno se pozivaju akademski slikari i grafički dizajneri da uzmu učešće na konkursu. Nagrada za izabrani logo je 500 eura, sa uračunatim porezom. Isplatom nagrade autora, autorska prava prelaze na Turističku organizaciju Zeta - piše u konkursu.

U konkursu se navodi da јe predloge neophodno dostaviti u štampanoj formi, digitalno na prenosnom medijumu i na papiru sa odštampanim linkom za preuzimanje materijala onlaјn, u slučaju tehničkih problema sa prenosnim medijumom.

– Uz predlog je potrebno dostaviti pismeno obrazloženje sa najviše 1.800 karaktera. Ukoliko јe podnosilac fizičko lice neophodno јe da se navede ime, prezime, adresa, broj telefona, e-mail i broj žiro računa, a ukoliko je pravno lice naziv preduzeća, izvod iz CRPS-a preduzeća, PIB i PDV ime i prezime autora sa adresom i broj telefona, e-mail i broj telefona preduzeća, kao i broj žiro računa - piše u konkursu.

Prijavljivanje na konkurs traje do 13. maјa,Turistička organizaciјa Zeta, Ulica Golubovci-Mataguži broj 6, 81304, Anovi, Zeta.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 19:08