Nemanja Gudelj / EPA-EFE-FOTO: EPA/GEORGI LICOVSKI
11/10/2023 u 19:08 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Gudelj: Idemo u Budimpeštu da pobijedimo

O meču sa Crnom Gorom ćemo pričati nakon Mađarske - poručio je fudbaler Sevilje

Reprezentacija Srbije se za nastavak kvalifikacija za EP i mečeve sa Mađarskom i Crnom Gorom priprema u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi. U taboru orlova su optimisti i nadaju se da iz ovih susreta mogu izaći sa maksimalnim učinkom.
-Prošlu utakmicu nismo bili na našem nivou, pogotovo u prvih 45 minuta. Sada moramo ući u meč kao u Beogradu, da ponovimo pristup iz drugog poluvremena. Mislim da smo bolji tim, da imamo kvalitetnije igrače, treba da izađemo sa stavom da želimo pobjedu i vjerujem da ćemo je ostvariti", rekao je Nemanja Gudelj, reprezentativac Srbije i fudbaler Sevilje, a prenose beogradski  mediji.
Gudelj je potom rekao da se orlovi brane kao tim, a ne samo zadnja linija.
-Sada je važno da izađemo na teren kao ratnici, da pokažemo volju i mislim da će onda biti sve kako treba. Nama pritisak odgovara. Volim dobru atmosferu, pune tribine. Sve nam je to dodatni motiv.
Po njegovim riječima Mađarska ima dobar tim.
-Imaju odličan tom, dobre pojedince, ali mi smo spremni, dobro treniramo, imamo i mi kvalitetan tim, spremni smo i idemo u Budumpeštu da pobijedimo. 
Nakon gostovanja u Mađarskoj, Srbija će na Marakani igrati sa Crnom Gorom.
-Mađarska je prioritet, ima vremena za Crnu Goru. Fokus nam je sada samo na meč u Budimpešti. Imaćemo dodatni motiv, pune tribine, dosta i naših navijača. Jedva čekamo meč i da osjetimo tu atmosferu.- poručio je Nemanja Gudelj.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 12:34