Slavlje igrača Leverkuzena / EPA-EFE-FOTO: EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF
29/10/2023 u 20:15 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Leverkuzen pobijedio Frajburg i vratio se na čelo tabele

Sjajan meč odigrali Ajntraht i Borusija Dortmund – 3:3

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena vratili su se na čelo Bundes lige. „Farmaceuti“ su kao domaćini pobijedili Frajburg sa 2:1 i tako se ponovo dokopali prvog mjesta.

Domaći su poveli u 36. minutu. Florijan Virc je fantastičnim golom pogodio mrežu, a ovaj fudbaler bio je zaslužan i za drugi gol svoje ekipe. Igrao se 61. minut kada je na semaforu pisalo 2:0. Virc je prodirao po lijevoj strani, na kraju se izborio da lopta dođe do Hofmana, koji je pogodio stativu. Lopta se nakon toga odbila u leđa golmana Atubolua i završila u mreži.  Do kraja meča gosti su uspjeli da smanje prednost Leverkuzena, a gol je postigao Gulde.

Sjajan meč odigran je u Frankfurtu, gdje su Ajntraht i Dortmund odigrali 3:3. Domaći su u 8. minutu poveli golom Marmuša sa bijele tačke, a isti igrač je u 24. minutu duplirao prednost Ajntrahta. U nadoknadi vremena, „milioneri“ su smanjili prednost preko Zabicera, a na samom startu drugog dijela Mukoko je poravnao rezultat. Ipak, tu nije bio kraj, jer je tim iz Frankfurta u 68. minutu preko Čaibija ponovo stigao do prednosti. Konačan rezultat je postavljen osam minuta prije kraja. Adejemi je prošao po lijevoj strani, ubacio je loptu u sredinu gdje je na pravom mjestu bio Julijan Brant i pogodio za 3:3.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 05:37