Dijana Mugoša / -FOTO: RSCG
01/12/2023 u 15:17 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dijana Mugoša: Paragvaj drugačiji od Kameruna

Gledamo da se fokusiramo na nas, da budemo bolje iz utakmice u utakmicu i nadam se da će tako biti i sjutra - poručila je Mugoša

Crnogorske rukometašice su na premijeri Svjetskog prvenstva pobijedile Kamerun, ali misli “lavica” su nakon tog susreta okrenute ka sledećem rivalu – Paragvaju, sa kojim će igrati sjutra od 18 sati.

-Najbitnije je da smo uzeli dva boda na startu šampionata. Bilo je malo teško u prvih 10-15 minuta dok nismo uhvatili neki tempo. Zadovoljna sam generalno prvom utakmicom – kazala je Dijana Mugoša.

Krilo “crvenih” vjeruje da će u nastavku prvenstva i igra ići uzlaznom putanjom.

-Bilo je grešaka, bilo je dobrih stvari, ali je najvažnije da smo osvojile dva boda. Gledaćemo snimak utakmice i učiniti da grešaka kako prvenstvo bude odmicalo, bude sve manje.

I u sjurašnjem susretu protiv Paragvaja, Crna Gora je veliki favorit.

-Paragvaj je drugačija ekipa od Kameruna. Niže su, brže, igraju sa dosta finti. Gledamo da se fokusiramo na nas, da budemo bolje iz utakmice u utakmicu i nadam se da će tako biti i sjutra.

Utakmica sa Mađarskom, koji će odlučiti pobjednika grupe, trenutno je u drugom planu.

-Pratimo sve, ali sada mislimo samo na Paragvaj. Želimo da prvo pobijedimo u toj utakmici, pa ćemo onda da razmišljamo o Mađarskoj – poručila je Dijana Mugoša.

Crna Gora i Paragvaj igraće sjutra od 18 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 11:53