Milan Madžgalj / -FOTO: ASCG
12/03/2024 u 11:26 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milan Madžgalj na Konferenciji u Grčkoj

U Vuljagmeniju, blizu Atine se održava CEO koferencija i Tim bilding za direktore i generalne sekretare nacionalnih atletskih federacija i sve zaposlene u Evropskoj atletici

Generalni sekretar Atletskog saveza Crne Gore Milan Madžgalj nalazi se u Grčkoj, u Vuljagmeniju, gradu udaljenom 22 kilometra od Atine, gdje učestvuje u radu CEO konferencije i Tim bildinga koje Evropska atletska federacija organizuje za direktore i generalne sekretare nacionalnih atletskih federacija, kao i kompletno osoblje Evropske atletike na čelu sa predsjednikom Dobromirom Karamarinovim i generalnim direktorom Kristijanom Milcom.

Tehnički organizator konferencije je Grčka atletska federacija, a glavna tema je strategija i unapredjenje rada i funkcionisanja nacionalnih atletskih federacija u sistemu Evropske atletike, razmjena iskustava, unapredjenje administrativnih kapacita i druženje.

Predavači na seminaru su: predsjednik Dobromir Karamarinov, CEO Kristijan Milc, Marko Vasić, Karlo Kapalbo, Marsel Vakim, Mihael Laurens, Ester Akihari, Selia Mendes, David Gravemberg i Karin Grute Movin. Njihova predavanja usmjerena su na razvoj trkačkog pokreta i atletske zajednice.

Radi se o izuzetno korisnoj konferenciji, sa koje će, nema sumnje generalni sekretar ASCG Milan Madžgalj imati dosta stvari da prenese i implementira atletskim radnicima u Crnoj Gori.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
MILAN MADZGALJASCG
21. april 2024 14:09