Jakšić-Stojanović uručila zahvalnice penzionisanim prosvjetnim radnicima / - FOTO: MPNI
20/01/2024 u 09:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Jakšić-Stojanović uručila zahvalnice penzionisanim prosvjetnim radnicima

Hvala vam što ste posvetili svoj život našim najmlađima i što ste dali veliki doprinos u školovanju brojnih generacija, kazala je Jakšić-Stojanović

Ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić-Stojanović, organizovala je danas prijem za prosvjetne radnike koji su se penzionisali u periodu od 1.septembra do početka drugog polugodišta.

Ministarka se zahvalila penzionisanim prosvjetnim radnicima na posvećenosti i predanosti koje su pokazali u toku višedecenijskog rada u učionici.

image

Jakšić-Stojanović uručila zahvalnice penzionisanim prosvjetnim radnicima

- FOTO: MPNI

- Hvala vam što ste posvetili svoj život našim najmlađima i što ste dali veliki doprinos u školovanju brojnih generacija. Računamo na vašu pomoć i na to da ste spremni da podijelite svoja neprocjenjiva znanja i iskustva sa mladim generacijama prosvjetnih radnika, kako bismo zajedno - kroz spoj mladosti i iskustva, kreirali bolje uslove za obrazovanje nasih najmlađih - istakla je Jakšić-Stojanović.

Ovom prilikom ministarka je penzionisanim prosvjetnim radnicima uručila zahvalnice za doprinos razvoju obrazovno-vaspitnog procesa u Crnoj Gori, kao i prigodne poklone.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 13:09