/ FOTO: SINDIKALNA ORGANIZACIJA UIKS
20/10/2022 u 14:00 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Sindikalna organizacija ZIKS podržala policajce: Niste sami

Istinski se radujemo što na sivom sindikalnom nebu polako, ali sigurno, svako malo iskrsavaju novi lideri i organizacije, navode u saopštenju

Sindikalna organizacija Uprave za izvršenje krivičnih sankcija podržala je kolege policajce koji su danas počeli protest.

- Poštovane kolege, želimo da znate da u vašoj borbi za svoja prava i unapređenje uslova rada, očuvanje dostojanstva profesije, bezbjednost i sigurnost vaših života i vaših porodica niste sami. Vaše napore i zahtjeve svesrdno podržavamo i ovim putem pružamo bezrezervnu podršku da u njima istrajete. Jer ne postoji ništa jednostavnije od toga da svoje ne date, a tuđe nećete!

(FOTO/VIDEO) Protest policije: U Nezavisnom sindikatu nema politike

Istinski se radujemo što na sivom sindikalnom nebu polako, ali sigurno, svako malo iskrsavaju novi lideri i organizacije koje ne dozvoljavaju ponižavanje svojih profesija i čuvaju plamen sindikalnog aktivizma i borbe za radnička prava.

 Uz iskreno izvinjenje što predstavnici upravnih organa Sindikalne organizacije Uprave za izvršenje krivičnih sankcija zbog ranije preuzetih obaveza, nisu mogli prusustvovati vašem današnjem protestu i tako vas direktno podržati, budite uvjereni da ubuduće možete računati na nas- naveo je saopštenjem predsjednik Sindikata ZIKS-a Ilibašić Milan.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
24. maj 2024 00:52