Don Meken i Bulajić / - UPC
08/11/2023 u 11:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Direktor UPC razgovarao sa britanskom ambasadorkom: Značajna podrška HMRC-a i britanske ambasade

Bulajić je upoznao ambasadorku da je, nakon više od dvije decenije rada u carinskoj službi, na sadašnje mjesto došao u teškom i osjetljivom periodu za UPC, sa ciljem da bi se vratilo povjerenje u instituciju, uz reformu u interesu građana i države

Direktor Uprave prihoda i carina, Vladimir Bulajić razgovarao je sa britanskom ambasadorkom u Crnoj Gori, Don Meken i predstavnicima britanske Uprave prihoda i carina (HMRC) o jačanju saradnje na obostrano zadovoljstvo.

Bulajić je upoznao ambasadorku da je, nakon više od dvije decenije rada u carinskoj službi, na sadašnje mjesto došao u teškom i osjetljivom periodu za UPC, sa ciljem da bi se vratilo povjerenje u instituciju, uz reformu u interesu građana i države.

- Informišući ambasadorku o dosadašnjim aktivnostima i postignutim rezultatima, Bulajić je ukazao na značaj podrške predstavnika HMRC-a i Britanske ambasade, kao i da očekuje od nove Vlade podršku za brži i kvalitetniji razvoj svih poslovnih procesa, navode iz UPC.

Ambasadorka Meken je ocijenila da joj je, nakon razgovora sa direktorom UPC, jasna vizija razvoja i napretka Uprave prihoda i carina. Posebno važnim je ocijenjeno to što se sa HMRC-om sarađuje po pitanju izrade zakona o slobodnim zonama. Ambasadorka je naglasila da je potrebno nastaviti i jačati saradnju sa HMRC-om.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 00:06