/ - FOTO: LAZAR RUŽIĆ/ - AIR MONTENEGRO
10/01/2024 u 16:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tihomir Dragaš na čelu Odbora direktora Air Montenegra

U drugom dijelu sjednice, jednoglasnom odlukom članova Odbora direktora, za predsjednika je izabran Tihomir Dragaš. Ostali članovi Odbora su Vukadin Stojanović, Mitar Šušić, Aleksandra Gardašević Slavuljica i Danilo Popović

Danas je održana konstitutivna sjednica novog Odbora direktora Er Montenegra, saopšteno je iz kompanije.

Prvom dijelu sjednice prisustvovao je ministar saobraćaja i pomorstva Crne Gore, Filip Radulović, kao i članovi Odbora direktora i menadžmenta aviokompanije.

Radulović je istakao zadovoljstvo zbog personalnog i profesionalnog sastava novog Odbora direktora, vjerujući, kako kaže, da će članovi dati značajan doprinos daljem razvoju kompanije i brendiranju Crne Gore kao destinacije velikog potencijala.

- Očekivanja Vlade Crne Gore, a i moje lično, je da svoje profesionalne kapacitete stavite u službu Er Montenegra, građana, turista i cjelokupne privrede. Vjerujem u vaše kompetencije i očekujem brojne predloge, a i rješenja za izazove koji su pred nama‘- istakao je Radulović.

U drugom dijelu sjednice, jednoglasnom odlukom članova Odbora direktora, za predsjednika je izabran Tihomir Dragaš. Ostali članovi Odbora su Vukadin Stojanović, Mitar Šušić, Aleksandra Gardašević Slavuljica i Danilo Popović.

- Kroz predstavljeni portfolio kompanije, već na prvoj sjednici diskutovano je o brojnim operativnim i organizacionim pitanjima, kao i projekcijama koje se odnose na flotu, komercijalne planove, finansijske parametre i drugo. Utvrđena je i dinamika rada Odbora direktora, uz jednoglasno opredjeljenje da se rad intezivira, a sve u cilju kreiranja budućih rješenja koja će doprinijeti boljem pozicioniranju kompanije na zahtjevnom avio-tržištu. Zaključeno je da Er Montenegro ima značajnu ulogu u podsticanju razvoja turizma, kao i sveukupnoj ekonomskoj dinamici zemlje, pa će u tom smislu djelovati i novi saziv Odbora direktora. Ovo podrazumijeva intenzivnu saradnju sa resornim ministarstvom, menadžmentom kompanije i zaposlenima, kao i brojnim međunarodnim partnerima- naveli su iz Er Montenegra.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:58