/ - SRDJAN BOLJEVIC
12/09/2023 u 19:50 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Advokat Martinović: Lazovići nemaju šta da kriju, Demokrate da odgovore ko kopa tunele

Za razliku od Demokrata koji su pokazali da su u institucije kadri ulaziti kroz prozore, porodica Lazović gdje god dođe, udje kako čovjeku dolikuje, navodi on

Povodom Saopštenja parije Demokrate, pod naslovom: "Pitamo se je li tunel za porodicu Lazovic" koji je danas objavljen u medijima, u ime  porodice Lazović reagovao je advokat Nikola Martinović:

Demokrate: Obijanje depoa Višeg suda i prokopavanje tunela duboko zabrinjavajući incidenti

Reagovanje prenosimo integralno.

"Povodom saopštenja partije registrovane pod imenom Demokrate, u javnosti poznate po rezultatima u osvajanju i čuvanju fotelja dobijenih političkom trgovinom, u kojem bez i malo stida, bez bilo kakve činjenice i indcija povezuju porodicu Lazović sa otkrivenim tunelom prokopanim do Višeg suda, nužno je saopštiti:

Tunel koji vodi od kanalizacionog sistema do suda, očigledno je prokopan je u vrijeme kada o bezbjednosti račun vode koalicioni, predizborni i izborni partneri Demokrata, pa je ovo partijsko saopštenje očigledno pokušaj da se preko ugleda porodice Lazović, skrene pažnja sa nerada i nesposobnosti funkcionera ove partije.

Koliko su uspješni u vodjenju države, i brizi za bezbjednosti  i suda i države, najbolje govori činjenica da nisu uspjeli primijetiti da im neko više mjeseci u centru Podgorice kopa tunel do suda.

Nisu ni mogli jer su na podrivanje naviknuti, potkopavanje im ne smeta, jer i onako već tri godine zdušno kopaju kroz temelje Crne Gore.

Umjesto pripadnika bezbjednosnog sektora, tunel su otkrili službenici suda, pa se postavlja pitanje sto su to radili stručnjaci iz bezbjednosti, i dje su bili dok se tunel kopao.

Za kanalizaciju Glavnog grada zadužen je istaknuti funkcioner ove partije. Ni on nije u okviru svojeg posla primijetio da mu po dobru za koje je partijski zadužen kopaju nepoznati.

Za razliku od Demokrata koji su pokazali da su u institucije kadri ulaziti kroz prozore,  a zarad vlasti trgovati i sa đavolom, porodica Lazović dje god dodje, udje kako čovjeku dolikuje.

 I do danas ova porodica nema čega da se stidi. Niti su što ukrali, niti koga izdali, niti prodali i svakoga mogu u oči pogledati.

Lazovići imaju više doktora nauka nego demokrate poslanika, a na slave im dolazi više ljudi nego na kongres ove partije.

To su vrijednosti do kojih drže bez obzira jesu li u toku izborne kampanje ili pregovori za dobijanje mjesta u Vladi.

Zbog iznijetih insinuacija, porodica Lazović poziva funkcionere Demokrata da ako imaju autoriteta i znanja,  odmah saopšte javnosti KO JE KOPAO TUNEL., u suprotnom ne treba biti suviše pametan i zaključiti da je ova partija samo klevetnik i tračara.

Porodica Lazović nema što da krije, a DEMOKRATE koji bi vrše vlast imaju dužnost da zbog cijelog društva direktno odgovore : Ko kopa tunele ?"

 

  

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 06:24