/ - ZORAN PIPEROVIć, FOTO: DAN, ARHIVA
04/10/2023 u 22:02 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Advokat Piperović najavio još jednu tužbu protiv Abazovića

Podsjećamo, Lazović i biznismen Ranko Ubović i njegova kompanija “Bemax”, podnijeli su tužbe protiv premijera Dritana Abazovića kojima traže po 21.000 eura naknade zbog povrede prava ličnosti

Advokat Zoran Piperović saopštio je za TV E da će protiv premijera Dritana Abazovića biti podnijeta još jedna tužba. Prema njegovim riječima, ova tužba je reakcija na tvrdnje Abazovića koje je izrekao na ročištu 29. septembra  pred Osnovnim sudom Ulcinj.

Lazović: Abazoviću naređeno da onemogući formiranje vlade, on je počasni prevarant

- Abazović je za Ubovića kazao  da je on platio da se uhapsi Rade Milošević. To naravno nije tačno. Ja sam  kazao: "rekao si da je platio Sava Kenteru"- naglasio je advokat Piperović za TV E.

(VIDEO) Abazović nakon suđenja: Ovi ljudi su vrh kriminalne piramide

Podsjećamo, kako je ranije pisao portal Dan,  u Osnovnom suda u Ulcinju održava se suđenje po tužbi koju je protiv premijera Dritana Abazovića podnio podgorički biznismen Ranko Ubović. Tako su 29. septembra  u sud pristupili  bivši policijski funkcioner Zoran Lazović i advokat Zoran Piperović. 

Pred ulcinjskim sudom, nalazi se šest tužbi koje je Piperović podnio protiv Abazovića u ime Zorana Lazovića, biznismena Ranka Ubovića, kompanije „Bemax“ i biznismena Aleksandra Mijajlovića.

Abazović je ranije u izjavi za medije naveo da je  zakazano ročište sa bivšim visokim  policijskim funkcionerom Zoranom Lazovićem, za koje traži da bude javno.

Podsjećamo, Lazović i  biznismen Ranko Ubović i njegova kompanija “Bemax”, podnijeli su tužbe protiv premijera  Dritana Abazovića kojima traže po 21.000 eura naknade zbog povrede prava ličnosti, prenosi Analitika.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 21:00