Ilustracija / - TWITTER
16/06/2023 u 13:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pljevlja: Krivična prijava zbog građenje objekta bez građevinske dozvole

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti “Zapad” će i u narednom periodu nastaviti sa aktivnostima usmjerenim na kontroli objekata izgrađenih bez uredno pribavljene dokumentacije

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad” – Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja podnijeli su Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima dvije krivične prijave protiv dva lica zbog sumnje da su izvršila krivično djelo građenje objekta bez građevinske dozvole.

- Pljevaljska policije je tokom juna 2023. godine zajedno sa urbanističko – građevinskim inspektorom realizovala plansku aktivnost na kontroli izgrađenih poslovnih objekata na teritoriji opštine Pljevlja. Izvršenom kontrolom utvrđeno da je M.J. (46) tokom 2022. godine protivno propisima o planiranju prostora i izgradnji objekata i bez prethodno podnijete prijave i dokumentacije za građenje izgradio objekat veće površine u mjestu Radosavac. Daljom kontrolom je utvrđeno da je M.J. (61) tokom 2022. godine, takođe protivno propisima o planiranju prostora i izgradnji objekata i bez prethodno podnijete prijave i dokumentacije za građenje izgradio objekat veće površine, saopšteno je iz Uprave policije.

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti “Zapad” će i u narednom periodu nastaviti sa aktivnostima usmjerenim na kontroli objekata izgrađenih bez uredno pribavljene dokumentacije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 01:59