/ FOTO: UPRAVA POLICIJE
16/09/2022 u 09:35 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Presječen kanal šverca droge preko CG: Zvicer uhapšen zbog 85 pakovanja marihuane

Pretresom vozila, na zadnjem sjedištu i u prtljažniku vozila, pronađeno je 85 pakovanja opojne droge marihuana, različitih veličina, rečeno je iz Uprave policije

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, pripadnici tima za specijalnu operativnu podršku (SOP) realizovali su juče policijsku akciju u cilju presijecanja kanala krijumčarenja droge preko teritorije Crne Gore. A kako je portal Dan juče pisao, uhapšen je Srđan Zvicer, iz Herceg Novog.

Vozilo kojim se Zvicer kretao zaustavili su brzom akcijom pripadnici SOP-a.

- Na putnom pravcu Podgorica  - Cetinje, na izlazu iz Podgorice, oko 13.30 časova, zaustavljeno je i kontrolisano putničko motorno vozilo Mercedes ML, podgoričkih registarskih oznaka, kojim je upravljao S.Z. (29). Pretresom  vozila, na zadnjem sjedištu i u prtljažniku vozila, pronađeno je 85 pakovanja opojne droge marihuana, različitih veličina- rečeno je iz Uprave policije.

O pronalsku opojne droge marihuana je obaviješten tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu S.Z. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 02:01