/ foto dan portal
19/08/2023 u 14:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšen Baranin osumnjičen za ubistvo u pokušaju: Ranjene dvije osobe

Vršeći pregled apartmana koji je koristi M.P. pronađeno je pakovanje sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga marihuana mase 17,7 grama i digitalna vaga za precizno mjerenje. Osim toga, M.P. je kod sebe posjedovao takođe jedno manje pakovanje sa sadržajem opojne droge marihuane

Ulcinjski policajci su lišili slobode jednu osobu osumnjičenu za ubistvo u pokušaju. Ulcinjska policija je sinoć obaviještena od strane Hitne medicinske pomoći Ulcinj da je u mjestu Donji Štoj došlo do povrjeđivanja dvije osobe koja su zadobile povrede u vidu ubodnih rana nanijetih oštrim predmetom.

Policijski službenici su izašli na lice mjesta, a o događaju je obaviješten tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu i ovlašćenju izvršen uviđaj na licu mjesta.

- Sprovodeći aktivnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica i rasvjetljavanja događaja, pripadnici policije došli su do sumnje da je sinoć oko 22.25 časova u mjestu Donji Štoj došlo do fizičkog sukoba dvije grupe lica i upotrebe noža, kojom prilikom je, kako se sumnja M.P. (22) iz Bara nanio povrede pomenutim podesnim sredstvom licu J.B. u predjelu stomaka, dok je licu N.B. (23) nanio povrede u predjelu ramena i leđa. Povrijeđena lica su transportovana u Opštu bolnicu Bar na ukazivanje ljekarske pomoći- rečeno je iz policije.

Sa svim okolnostima upoznat je tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao krivično djelo ubistvo u pokušaju, te naložio da se M.P. liši slobode.

- Vršeći pregled apartmana koji je koristi M.P. pronađeno je pakovanje sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga marihuana mase 17,7 grama i digitalna vaga za precizno mjerenje. Osim toga, M.P. je kod sebe posjedovao takođe jedno manje pakovanje sa sadržajem opojne droge marihuane- rečeno je iz policije.

Tužilac se izjasnio da se u radnjama M.P. stiču elementi krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 19:33