/ danilo šaranović
29/10/2023 u 20:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bogdanović: Šaranović kandidat za ministra unutrašnjih poslova

Naravno, resor unutrašnjih poslova za koji me je Predsjedništvo Demokrata predložilo zahtijeva posvećenost, maksimalnu operativnost i neumoran, cjelodnevan rad, što je ujedno i moj životni moto, naveo je Bogdanović.

Poslanik Demokrata Danilo Šaranović biće kandidat te partije za ministra unutrašnjih poslova. To je saopštio generalni sekretar DCG, Boris Bogdanović.

- Zbog usložnjavanja zdravstvenog stanja dva člana najuže porodice, čije usložnjavanje je uslijedilo nakon kandidature, Demokrate će predložiti drugog kandidata za ministra unutrašnjih poslova, Danila Šaranovića, koji se u dosadašnjem radu u Skupštini Crne Gore i lokalnoj samoupravi dokazao kao neumoran borac protiv organizovanog kriminala i korupcije. Naravno, resor unutrašnjih poslova za koji me je Predsjedništvo Demokrata predložilo zahtijeva posvećenost, maksimalnu operativnost i neumoran, cjelodnevan rad, što je ujedno i moj životni moto. Međutim, usljed takve zdravstvene situacije, smatram da trenutno ne mogu dati 100% posvećenosti potrebne za ovu izuzetno važnu poziciju. Ova situacija ne znači odustajanje od obaveza prema građanima Crne Gore i našoj zemlji. Naprotiv, u mjeri mogućeg, u skladu sa porodičnom situacijom, sa bilo koje funkcije koju budem obavljao, spreman sam nastaviti podržavati sve svoje kolege i budućeg ministra unutrašnjih poslova u svim naporima da se postigne bolja i sigurnija budućnost za našu Crnu Goru-navodi se u saopštenju Borisa Bogdanovića.

Želi izraziti iskrenu zahvalnost svim svojim kolegama na povjerenju koje su mu ukazali.

- Isto tako, građanima Crne Gore želim uspješne i nikad viđene reforme koje će rezultirati jačanjem naših institucija i uspješnim suočavanjem s izazovima koje imamo pred sobom, a posebno u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije. Zjedno s vama, bićemo tvorci bolje budućnosti za našu Crnu Goru- naveo je Bogdanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 05:07