/ FOTO ILUSTRACIJA - SKRINšAT
20/02/2023 u 13:20 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Delegacija Skupštine na zajedničkom sastanku komiteta PS NATO-a u Briselu

Za ovu priliku, planiran je i sastanak delegata Parlamentarne skupštine u sjedištu NATO-a, kao i prezentacije predstavnika Sjevernoatlantske alijanse, kao i drugih organizacija sa sjedištem u Belgiji

Stalna delegacija Skupštine Crne Gore u Parlamentarnoj skupštini NATO-a u sastavu Božena Jelušić, Vladan Raičević i Ivan Brajović, učestvovaće u radu zajedničkog sastanka komiteta za Odbranu i bezbjednost, Komiteta za ekonomiju i bezbjednost i Političkog komiteta.

Prisustvovaće i predstavnici Komiteta za civilnu dimenziju bezbjednosti, kao i Komiteta za nauku i tehnologiju Parlamentarne skupštine NATO-a. Sastanak se održava u periodu 20-22. februara 2023. godine u Briselu, u Kraljevini Belgiji.

- Zajednički sastanak komiteta Parlamentarne skupštine NATO-a, rezervisan za parlamentarce država članica Sjevernoatlantskog saveza, ima za cilj da učesnicima pruži priliku da, u smislu stručne podrške i razmjene znanja, razviju dijalog sa predavačima, predstavnicima NATO-a i drugih organizacija sa sjedištem u Belgiji, o aktuelnim temama iz oblasti bezbjednosti i odbrane- navodi se u saopštenju.

Za ovu priliku, planiran je i sastanak delegata Parlamentarne skupštine u sjedištu NATO-a, kao i prezentacije predstavnika Sjevernoatlantske alijanse, kao i drugih organizacija sa sjedištem u Belgiji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 04:48