/ - фото илустрација
20/01/2022 u 17:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе: Нервозни прелетачи настављају да засипају јавност глупавим флоскулама ДПС-а

Сваком са макар једним оком, памћењем дужим од три минута и трунком воље да види истину јасно је да је ово колосална будалаштина

Из Демократа су реаговали на саопштеwе Уре у којем се наводи да су "Демократе  без става, храбрости и без искрене жеље да се ЦГ прикључи ЕУ".

Маровић Демократама: Ви сте без става, храбрости и без искрене жеље да се ЦГ прикључи ЕУ

Реаговање преносимо интегрално:

Нервозни прелетачи настављају да засипају јавност глупавим флоскулама ДПС-а. Последња у низу, коју безидејно понавља лажна НВО активисткиња, а стварна ДПС-овка и без икаквог изборног легитимитета инсталирана потпредсједница ГП УРА Јована Маровић, јесте она како Демократе немају став и храброст. Маровић не само што је лажна НВО активисткиња, него је била и савјетница једног предсједника општине Будва, иначе по признању члана ОКГ Будва. Квалитет тог "европског пута" свједочи чињеница да та партијска групација није завршила у ЕУ него у Спужу.

Сваком са макар једним оком, памћењем дужим од три минута и трунком воље да види истину јасно је да је ово колосална будалаштина.

Ево на примјер, имамо кристално јасан став по питању издаје изборне воље грађана и издаје коју ГП УРА спроводи са ДПС-ом за рачун мафије. Имамо и храбрости да се томе супротставимо, а и снаге да цијелу ту подмуклу превару заједно с грађанима разбијемо у парампарчад. И ту је ваш проблем.  

Имамо најјаснији могући став о томе да демократија почива на поштовању воље грађана, да Црна Гора мора заживјети као правна држава, прозападна, проевропска у пуном смислу, гдје се не толерише политичка корупција и која у Европу не иде са мафијом.

Имамо крајње јасан став о томе да су ваши покушаји рушења Владе Црне Горе политичка корупција и издаја грађана Црне Горе, а да су ваша оправдања несрећни и неспретни покушај прикривања суштине: одбрана мафије у моменту кад је коначно кренуло сређивање тужилаштва и судства.  

Имамо перфектно јасан став да је ћутање о томе ко је потпредсједнику Владе и за шта понудио 21 милион еура кривично дјело прикривања извршиоца, а имамо и храбрости и снаге да то у будућности до краја разоткријемо и на том питању инсистирамо.

А сад, да видимо гдје је ваш став. Ако је ико без става, то сте ви. Јер за став су потребни интегритет и постојаност, а ви тога немате ни зеру.  

О устоличењу Митрополита - партија без става. О Закону о слободи вјероисповијести - без става. О концепту Владе - без става (прво за експертску, па сад за политичку). О ДПС-у прије мјесец дана Абазовић: “никад са ДПС”, јуче клечите ДПС-у да заједно вршите власт притом зависећи од њих. Браво!  

Конатар прије четири мјесеца на годишњици велике народне побједе каже да је сигуран да не би нити један посланик гласао са ДПС за рушење Владе, а онда први потписао са ДПС захтјев за њено рушење. Став ипо, рекао би циник.  

У Скупштини Црне Горе за 16 мјесеци 176 пута сте били уздржани - баш јасан став. Браво! Тражили сте хапшење Петра Ивановића, а онда са Ивановићем хоћете да бирате ВДТ. Баш јасан став. Браво! Тразили сте хапшење Гвозденовића, а онда са Гвизденовићем хоћете да бирате носиоце правосудних функција. Јасан став. Браво!

Незабиљежено европејство: са творцима криминално-коруптивног режима хоће да поправљају Црну Гору и уводе је у Европу. У Европу са Лјубом Биговићем, Браном Мићуновићем, убицама Душка Јовановића и Славољуба Шћекића и ведетама пљачке, похаре, издаје националних интереса Црне Горе. У Европу на крилима криминала и насиља. На крају политичког пута сте испали највећи послушници носилаца организованог криминала и корупције у Црној Гори и народни издајници. Какво спектакуларно самоуништење!

Демократе су вам лоше, воља грађана вам је лоша, али вам је ДПС одличан. То је један једини став ГП УРА. Браво!

Него, ко вам је нудио 21 милион еура? Ко је велики лопов који је понудио велике паре?

ПРЕСС ЦЕНТАР ДЕМОКРАТА

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 08:01