/ - дпс илустрација
01/12/2021 u 16:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Мојковац: Толико је "уништена" пољопривреда да Симић ради у својој ветеринарској ординацији пуном паром

Не препоручујемо да се бавите нашим кадровима, кад већ имате пуне руке посла око својих који све више иступају из ваших редова и прелазе у Кривокапићеву приватну странку

Демократе у Мојковцу су једва саставиле листу за предстојеће изборе, а о програму да не говоримо, поручују из ДПС Мојковац.

-Ентузијазам Алексе Бечића и његова заинтересованост за Мојковац испарили су чим се докопао прве фотеље, па су мојковачке Демократе препуштене саме себи дуго размишљале да ли уопште и да предају листу,Све о чему је носитељка листе Демократа госпођа Татјана Симић говорила у негативном контексту може се побити само једним аргументом којем свједочи цијели Мојковац. Да је заиста тако лоша инфраструктура у Мојковцу, стање у пољопривреди и селима, зар би госпођа Симић годинама успјешно развијала своју приватну ветеринарску праксу и стизала до најудаљенијих домаћинстава? Наравно да не би, већ би своју приватну ординацију давно затворила, али то се није десило. Напротив, госпођа Симић сваког дана има пуне руке посла-наводе они.

Додају:"Према томе, аргументованост њених напада и констатација више је него смијешна. О страху и уцјенама грађана може говорити само из угла своје партије чији су реваншизам широм Црне Горе осјетили многи, а ми нећемо дозволити да се исто деси и нашим Мојковчанима и Мојковчанкам".

-ДПС ће се увијек истински залагати за оне вриједности на којима је држава Црна Гора вјековима уназад опстајала - грађанске, секуларне и мултиконфесионалне. А то што Демократе не бране Црну Гору никог и не чуди кад сви знамо да је 90% њих до уназад 5 година подржавало СНП или ДФ као и да се до сад курс њихове антицрногорске политике није промијенио-наводе они.

Додају:"Не препоручујемо да се бавите нашим кадровима, кад већ имате пуне руке посла око својих који све више иступају из ваших редова и прелазе у Кривокапићеву приватну странку". 

-Ми сигурно идемо у сусрет 5. децембру јер знамо да ћемо имати отворену подршку наших суграђана који вјерују нашем тиму и домаћинској политици. За нас Мојковац и Црна Гора немају алтернативу, а то се не би могло рећи за Демократе-саопшштили су из  ДПС Мојковац.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 18:48