фото: ДПС / - ДПС у Улцињу
08/03/2022 u 18:26 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Улцињ: Отворена нова канцеларија у Штоју, одговарамо на конкретне потребе грађана

Отварањем канцеларије у Штоју, а убрзо и у Владимиру, како истичу из ДПС-а афирмишу реформске програмске принципе партије

У Улцињу је данас отворена нова канцеларија Демократске партије социјалиста, трећа по реду у овом граду, а у оквиру реформе које је ДПС покренуо у циљу јачања присуства на локалном нивоу, саопштено је из ове партије.

Генерални секретар Александар Богдановић који је нагласио да ће отварањем канцеларије у Штоју, грађани овог дијела града имати могућност да се свакодневно непосредно информишу о пројектима које ДПС планира реализовати у овом крају након побједе на наступајућим локалним изборима.

 - То конкретно значи да супериорни програм и политика ДПС-а у Улцињу, са конкретним пројектима и одговорима на потребе грађана, нема алтернативу  -  изјавио је он.

Отварањем канцеларије у Штоју, а убрзо и у Владимиру, како истичу из ДПС-а афирмишу реформске програмске принципе партије.

Догађају су присуствовали и члан Предсједништва ДПС-а Леон Гјокај, предсједница Алијансе жена ДПС-а Дрита Ллолла, чланови Извршног одбора Александар Павићевић, Зоја Лаловић Бојанић, Ален Никезић, Андрија Радман и Велибор Бошковић, посланик у Скупштини Црне Горе, Љуиђ Шкреља, предсједник Општинског одбора наше партије у Улцињу Дритон Луњић и члан Главног одбора ДПС-а, Александар Дабовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 06:52