/ Eraković
13/12/2022 u 20:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Eraković poručio DF-u da nisu isti, pa aludirao na Mandića: Koljenica nam nije opcija

Ima nas i biće nas, poručio je potrpedsjednik DPS-a

Potpredsjednik DPS-a i bivši direktor Kliničkog centrra Jevto Eraković poručio je večeras da je ponosan na proteste ispred zgrade Skupštine u Podgorici i na Pokret "Ima nas" i da ni za pedalj neće odstupiti od onoga što na protestima brane.

Eraković je potom odgovorio Demokratskom frontu (DF) koji su u večerašnjem saopštenju tvrdili da je Erakoviću važniji kvadrat stana po povlašćenim uslovima, nego "svi oni koji su zbog njega i njegovog šefa pravili nerede i gutali suzavac". 

DF poručio pristalicama pokreta "Ima nas": Milo juče čitav dan ni da vam mahne

- Naši politički protivnici orkestrirano i podlo pokušavaju da izvrnu stvari i kao političke hijene poruče našim saborcima kako im okrećemo leđa. Nijesmo mi isti i nikada nećemo biti. Nikada neću pobjeći na koljenicu u Kristal, ili bilo koje drugo mjesto, ostavljajući ljude sa kojima dijelim dobro i zlo u protestima - poručio je Eraković, aludirajući na jednog od lidera DF-a Andriju Mandića. 

Najavio je da će nastaviti borbe, odnosno da će podržavati sve vidove takvog suprotstavljanja ovom nakaradnom sistemu kakav je trenutno uspostavljen u Crnoj Gori.

- Rekao sam da ćemo vidjeti kako će teći organizacija narednih skupova i da ćemo o tome blagovremeno obavijestiti javnost. Poručio sam da je na organizatorima protesta da obavijeste sve zainteresovane kada će doći na protest, a Demokratska partija socijalista će kao i do sada aktivno učestvovati u formi podrške tog protesta. Zato, neka DF i svi oni koji su izdali ovu zemlju ne brinu za nas i sve ljude koji brane slobodu i nezavisnost Crne Gore. Bolje bi bilo da zbog izdaje brinu o svom obrazu, ako im je išta od obraza ostalo. Ima nas i biće nas. Kristal i koljenica nijesu opcija- zaključio je Eraković. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 04:30