Са сусрета
16/09/2021 u 12:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ибрахимовић са амбасадором Грчке: Кроз разговор и дијалог рјешавати сва отворена питања у друштву

Он је поручио да Црна Гора мора бити фактор мира и стабилности у региону и да ће Бошњачка странка и даље инсистирати да се кроз разговор и дијалог рјешавају сва отворена питања у друштву

Предсједник Бошњачке странке Ервин Ибрахимовић примио је у Подгорици, амбасадора Грчке у Црној Гори Панајотиса Парцоса.

На састанку, којем су присуствовали и потпредсједник БС Дамир Гутић и генерални секретар БС Адмир Адровић, разговарано је о актуелној политичкој ситуацији, као и о односима Црне Горе и Грчке. Ибрахимовић је амбасадора Парцоса упознао са активностима Бошњачке странке на плану политичког дијалога у Црној Гори.

-У тренутку када имамо подигнуте тензије у друштву и када је већинска Црна Гора забринута, мора се отворити демократска расправа о свим важним питањима. То је једини начин да се превазиђу подјеле- казао је Ибрахимовић.

Он је поручио да Црна Гора мора бити фактор мира и стабилности у региону и да ће Бошњачка странка и даље инсистирати да се кроз разговор и дијалог рјешавају сва отворена питања у друштву.

-Посебно су забринути мањински народи у Црној Гори. Очекујемо снажније укључивање међународне заједнице- казао је предсједник БС.

Амбасадор Парцос, уз захвалност на пријему, истакао је да Бошњачка странка игра значајну улогу на политичкој сцени Црне Горе. Поручио је да је важно да се поново успостави дијалог између политичких партија.

Он је истакао да је Грчка подржала пут Црне Горе у НАТО, а наставиће да пружа подршку и на путу ка ЕУ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 00:13