Карен Медокс
18/04/2023 u 17:54 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Medoks o izjavi Kneževića: Nikada nećemo komentarisati bilo koju istragu

Predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Milan Knežević kazao je da se "suđenja Milu Božoviću odvijaju u britanskoj ambasadi"

Ambasadorka Velike Britanije u Crnoj Gori Karen Medoks kazala je da su izjave koje je danas iznio poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević na sjednici Odbora za bezbjednost - dezinformacije i dodala da britanska ambasada nikada neće komentarisati bilo koju istragu u toku ili pokušati da utiču na takve slučajeve.

“Kao odgovor na netačne izjave poslanika Milana Kneževića danas u Skupštini, britanska ambasada je dužna da pruži činjenice. Britanska ambasada i britanska ambasadorka nikada neće komentarisati bilo koju istragu u toku ili pokušati da utiču na takve slučajeve ili njihove političke ishode. U intervjuu snimljenom prošlog četvrtka, a emitovanom u subotu, ambasadorka je na pitanje o tome kako gospodin Novović koristi informacije EUROPOL-a, odgovorila da je Ujedinjeno Kraljevstvo u potpunosti podržalo njega i njegov tim u korištenju svih raspoloživih sredstava, uključujući i onih iz EUROPOL-a da identifikuju pojedince i grupe koji su se bavili kriminalom i pomognu da se oni privedu pravdi. Sve preko ovoga je dezinformacija”, navodi se u izjavi Ambasade koja je emitovana u Centralnom dnevniku na Televiziji Nova M.

(VIDEO) Brđanin: Knežević nije kriv, dok se ne dokaže suprotno; Šuković: Božović je kum mog kuma, SPO postupa profesionalno

Podsjećamo, predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Milan Knežević kazao je da se "suđenja Milu Božoviću odvijaju u britanskoj ambasadi".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 06:35