Никола Зиројевић - твитер / - Никола Зиројевић - твитер
05/04/2022 u 12:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Зиројевић: Булајић да закаже Скупштину, стандард грађана на првом мјесту

Имамо енорман раст свих животних намирница, рекордно високе цијене горива… истовремено имамо измјене Закона о акцизама који су предложиле Социјалдемократе који није ни разматран, каже Зиројевић

Социјалдемократе још једном позивају предсједавајућег Скупштине, потпредсједника Страхињу Булајића, да у складу са Уставом Црне Горе закаже сједницу Скупштине и омогући изгласавање важних закона од значаја за животни стандард грађанки и грађана, рекао је портпарол СД Никола Зиројевић.

Сматра да је недопустиво да, због било чији партијских интереса, штету трпе грађанке и грађани Црне Горе.

- Сви, без изузетка, без подјеле на то да ли су гласали за ову или ону партију. Црна Гора је једина држава у региону која ни на који начин није реаговала како би исконтролисала пад животног стандарда њених становника. Имамо енорман раст свих животних намирница, имамо рекордно високе цијене горива… истовремено имамо измјене Закона о акцизама који су предложиле Социјалдемократе који, због блокаде Парламента од стране предсједавајућег, није ни разматран - рекао је Зиројевић.

Портпарол СД позвао је предсједавајућег парламента да испред партијских интереса постави очување животног стандарда грађанки и грађана и заштиту њихових интереса.

- Тако што ће, у што краћем временском року, заказати сједницу Скупштине на којој ћемо усвојити све законе и акте важне за очување животног стандарда свих у Црној Гори. Грађани су доста били жртве политичких препуцавања - закључио је Зиројевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 19:49