Детаљ из посјете Суторини / Демократе
27/04/2021 u 11:36 h
Suzana RadevićSuzana Radević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе посјетили Суторину: Уз поштени рад биће свима боље

Бечић и Катић са мјештанима
Представници коалиционе листе „Ни лиjево, ни десно. Правац Нови“ посjетили су Суторину, а предсjедник Демократа Алекса Бечић је у разговору са мjештанима тог херцегновског насеља истакао да захваљуjући преданом и поштеном раду предсjедника општине Стевана Катића и запослених у локалноj управи ниjедан еуро грађана Херцег Новог ниjе злоупотриjебљен.

Нагласио је да је у тешким околностима реализовано око 200 проjекта, а да ће након 9. маjа наставити да раде jош боље за добробит Новог.

– Кад не крадете, онда има и за бесплатне уџбенике. Онда ће, врло брзо, бити и за дjечиjе додатке и за повећање минималне зараде. Кад не носите кући оно што вам не припада, онда има за све. Хаjде да и овдjе у Новом – а ви сте показивали кад jе мало ко у Црноj Гори показивао, ви сте побjеђивали кад jе мало ко у Црноj Гори побjеђивао, у оним тешким и сложеним околностима, покажемо истинску снагу и дођемо до тако убjедљиве побjеде да ће се о њоj препричавати и у наредним годинама и децениjама – казао је Бечић.

Носилац листе Стеван Катић се осврнуо на разна подметања претходних дана, како одређених локалних, тако и државних медиjа, да се повлачи, поручивши да је ту и да и у наредном периоду остаjе на челу општине.

– Остајем да заjеднички наставимо ове заjедничке проjекте коjе смо и започели. Урађено jе пуно тога у овом претходном периоду, а у наредном ћемо урадити jош и више – рекао jе Катић.

У Суторини се грађанима обратио и Марко Лучић из „Нови побjеђуjе“, коjи jе казао да jе обавеза и Општине и државе, на челу са Владом, да се Суторина уреди тако да буде примjер реда и начина, поготово диjела уз магистралу коjи jе огроман потенциjал града.

– Такође ћемо форсирати и залагати се за улагање у пољопривреду и сточарство. Надам се да ће нам ресорно министарство максимално помоћи – рекао је Лучић.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 18:52