/ Лазар Ружић
14/06/2021 u 06:40 h
Andrijana Dabanović, Nataša SpaićAndrijana Dabanović, Nataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Предсједници општина позивају: Буди одговоран према свима, вакциниши се

Личним примјером на имунизацију су позвали градоначелници Котора, Даниловграда и Тузи

Да је вакцинација против корона вируса једини начин да се грађани врате нормалном животу на свом примјеру су показали предсједници општина. Међу њима је Владимир Јокић, предсједник Општине Котор, који се међу првима вакцинисао када је почела масовна вакцинација, али након тога и ревакцинисао.

image

Владимир Јокић

-Архива

– Позивам све да вjеруjемо науци и људима коjи су циjели своj живот посветили том пољу, да не насjедамо на измишљене приче и теориjе завjера, већ да слушамо љекаре. Вакцине су безбjедне и на таj начин штитимо своjе и здравље и животе наших наjмилиjих. Позивам још jедном све грађане да се вакцинишу јер је то jедини начин да се вратимо нормалном животу, да почнемо опет да радимо и зарађуjемо – наводи Јокић.

Да треба сви да се вакцинишу поручује и Зорица Ковачевић, предсједница Општине Даниловград. Ковачевић поручује да оно кроз шта смо прошли годину и по дана довољно говори о томе да вакцину треба да приме сви како би се вратили нормалном животу.

image

Зорица Ковачевић

- Иван Петровић

– Сви смо ми за ово вријеме прошли тежак период водећи рачуна шта ће се десити са нашим породицама и нама и утичући да људи поштују мјере. Вакцинација нам је врста одговорности према себи, породици и друштву. На тај начин вратићемо дјецу у школске клупе, на спортске терене, имаћемо нове инвеститоре и вратићемо државу на ноге, а буџет ће нам бити пун – каже Ковачевић.

И предсjедник Општине Тузи Ник Ђељошаj примио jе вакцину против корона вируса.

image

Ник Ђељошај

-Архива

– Био сам инфициран корона вирусом, тако да сам био презадовољан што су нам стигле вакцине. Искористио сам прилику, али и испоштовао обавезу да се вакцинишем. Ниjесам имао нуспоjава. Апелуjем на све грађане да се што приjе вакцинишу, прије свега због свог и здравља своjих наjближих, а наравно и због тога како би се у скориjе вриjеме сви вратили редовном животу – поручује Ђељошљај.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 01:13