Tузи, Општински Одбор ДПС / - фото: Општински Одбор ДПС Тузи
16/05/2021 u 12:40 h
Marija TomićMarija Tomić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ОО ДПС Тузи: Демократе не знају ни гдје су Тузи

Немоjте само ви, саопштењима писаним у Подгорици, нама у Тузима и Врању говорити на коjи начин треба да живимо и како да баштинимо међусобну слогу, казали су Општинског Одбора Тузи

Драго нам jе што смо групу политичких ентузиjаста из Подгорице, jер Демократе у Тузима немаjу никакав одбор, научили лекциjу из географиjе Црне Горе. Било би нам драго кад би им политика ишла макар мало боље од познавања те области, али тек у томе по свему судећи за њих нема спаса, казали су из Општинског Одбора Тузи Демократске партије социјалиста.

– Немоjте само ви нама у Тузима говорити ко jе сиjао мржњу и играо на карту национализма. Сjећамо се ми добро и Седмог батаљона и колона демонстраната ваше матице, Социjалистичке народне партиjе, коjи су краjем деведесетих ишли у поход на Тузи – истакли су они.

Немоjте само ви, саопштењима писаним у Подгорици, нама у Тузима и Врању говорити на коjи начин треба да живимо и како да баштинимо међусобну слогу. Ви, коjи не знате ни гдjе се налазе мjеста о коjима просипате своjу демагогиjу, што сте доказали и у самим саопштењима.

– Немоjте само ви, коjи подржавате овакву Владу, да било коме из Тузи и Малесиjе држите било каква предавања – поручили су из Општинског ОдборА Тузи.

Шта Тузи и Малесиjа мисле о политици коjу пропагирате, рекли су вам прошле године, кад сте на изборима добили jедва 100 гласова, закључили су у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 01:19