Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Predsjednik i dvoje sudija bez pravosudnog ispita * Odbornicu uhapsili zbog telefonskog poziva * Mila tumačio uz pomoć rječnika * Tužilaštvo da ispita bogatstvo Vujovića * Decembar u znaku dobrog zvuka * Savremena srpska umjetnost pred kineskom publikom * Predsjednik i dvoje sudija bez pravosudnog ispita
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 02-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Janko Vučinić, predsjednik Radničke partije :
Ako državni funkcioneri ne mogu da dokažu da su nešto stekli od svojih primanja, svu takvu imovinu im treba oduzeti. Mnogi su stekli imovinu na račun pljačke države i naroda.

Vic Dana :)

Mujo se jedva dovukao kući mrtav pijan u sitne sata, a bijesna Fata ga dočeka u kuhinji i zvizne mu jednu za uho:
- Pijanduro jedna obična, ‘o’š još pit’?
Mujo ćuti, a Fata mu zalijepi još jednu:
- A, budalet’no, ‘o’š još pit’?
Mujo i dalje ćuti, pa ga Fata tresne nogom:
- Čuješ ti mene? ‘O’š još pit?!
Mujo slegne ramenima:
- A daj onda još jednu kad s’ već tol’ko navalila...

Utrčava muž u kuću i s vrata viče:
- Ženooo... šta bi radila kad bih dobio na lotou?
- Uzela bih ti pola i ostavila te!
Muž izvadi 20 eura, daje ženi 10 i kaže:
- Briši.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-12-01 KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV „KAVČANINA” Osumnjičen za nelegalnu kocku
Ko­to­ra­nin Ste­fan Br­no­vić (27) osum­nji­čen je da je po­či­nio kri­vič­no dje­lo neo­vla­šće­no or­ga­ni­zo­va­nje iga­ra na sre­ću. Pre­ma na­vo­di­ma po­li­ci­je, Br­no­vić je oso­ba bli­ska ta­ko­zva­nom ka­vač­kom kla­nu. Kri­vič­na pri­ja­va pro­tiv nje­ga pod­ne­se­na je u na­stav­ku ak­tiv­no­sti ko­je se pred­u­zi­ma­ju u bor­bi pro­tiv or­ga­ni­zo­va­nih kri­mi­nal­nih gru­pa na pod­ruč­ju Bo­ke ko­tor­ske, shod­no mje­ra­ma i rad­nja­ma ko­je su pla­ni­ra­ne od stra­ne Ope­ra­tiv­nog šta­ba „Bo­ka”. Po­li­caj­ci su ju­če, po­stu­pa­ju­ći po na­red­bi su­di­je za is­tra­gu Osnov­nog su­da u Ko­to­ru, iz­vr­ši­li pre­tres pro­sto­ri­ja ko­je ko­ri­sti Br­no­vić, a u ko­ji­ma su, ka­ko se sum­nja, bi­le neo­vla­šće­no or­ga­ni­zo­va­ne igre na sre­ću. Na osno­vu ope­ra­tiv­nih sa­zna­nja ko­ji­ma je ras­po­la­gao Sek­tor kri­mi­na­li­stič­ke po­li­ci­je, a u sa­rad­nji sa nad­le­žnim tu­ži­la­štvom, iz­vr­še­ne su neo­p­hod­ne pro­vje­re po­sred­stvom Upra­ve za igre na sre­ću, Upra­ve za in­spek­cij­ske po­slo­ve i Po­re­ske upra­ve, na osno­vu ko­jih se sum­nja da se u objek­tu u ko­jem se na­la­zio ka­zi­no „Ro­jal”, a ko­ji je uzet pod za­kup od stra­ne pred­u­ze­ća „Ka­ta­ro bet”, či­ji je vla­snik taj Ko­to­ra­nin, neo­vla­šće­no or­ga­ni­zu­ju igre na sre­ću. Pri­li­kom pre­tre­sa tog objek­ta, po­li­caj­ci su pro­na­šli 15 slot apa­ra­ta za igre na sre­ću i dva sto­la za ru­let, kao i po­slov­nu do­ku­men­ta­ci­ju ko­ja se od­no­si na funk­ci­o­ni­sa­nje na­ve­de­nog objek­ta.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"