Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Podnio ostavku na sve funkcije i vratio mandat * Rebalans posledica nezasitih ministara * Zakon izmijenili jer Aco kasni pet godina * Sindikat dužan 1,2 miliona eura * Dani haosa u Britaniji, Brisel čeka * Koncept građanstva * Podanički DNK
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 11-07-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
GORAN ĐUROVIĆ, direktor Medija centra:
Vlada pokazuje da želi da preko svojih funkcionera i dalje utiče na Savjet RTCG.

Vic Dana :)

Stoji 17 plavuša ispred kazina!
Dolazi policajac i kaže:
- Što ne ulazite unutra?
A one mu kažu:
- Umiješ li ti čitati. Vidiš li da piše zabranjen ulaz ispod 18!

Za Pericin rođendan baka ga odlučila voditi u ZOO.
Kada su došli do majmuna Perica kaže:
- Ej, bako ovaj mnogo liči na tebe.
- Kako te nije sram tako govoriti?
- Ne brini se bako majmuni nas ne razumiju.

- Šta plavuša ujutru radi ispod drveta?
- Čeka JUTARNjI LIST!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2018-07-10 SASTANCI ČLANOVA SKUPŠTINSKE DELEGACIJE SA PREDSTAVNICIMA PS OEBS-A Traže reforme izbornog sistema
Sa cr­no­gor­skim za­ko­no­dav­nim do­mom ima­mo ve­o­ma do­bru sa­rad­nju, i u tom smi­slu pred­sjed­nik Skup­šti­ne Ivan Bra­jo­vić vr­lo je ak­ti­van, kao i čla­no­vi de­le­ga­ci­je ko­ji če­sto uče­stvu­ju u na­šim ak­tiv­no­sti­ma, re­kao je pred­sjed­nik Par­la­men­tar­ne skup­šti­ne OEBS-a Džordž Ce­re­te­li na­kon sa­stan­ka sa pred­sjed­ni­kom Skup­šti­ne Cr­ne Go­re Iva­nom Bra­jo­vi­ćem. Ka­ko se na­vo­di u sa­op­šte­nju, Ce­re­te­li je re­kao da Par­la­men­tar­na skup­šti­na že­li da ra­di vi­še na Bal­ka­nu, da bu­de ak­tiv­ni­ja, što se, na­rav­no, od­no­si i na Cr­nu Go­ru, ko­ja je zna­čaj­no na­pred­ni­ja od dru­gih ze­ma­lja ‒ kao čla­ni­ca NA­TO-a i kao kan­di­dat za Evrop­sku uni­ju.
Ivan Bra­jo­vić pred­vo­di de­le­ga­ci­ju Skup­šti­ne na 27. go­di­šnjem za­sje­da­nju Par­la­men­tar­ne skup­šti­ne OEBS-a u Ber­li­nu.
Ka­ko se na­vo­di u sa­op­šte­nju, slič­ni to­no­vi po­dr­ške ču­li su se i u raz­go­vo­ru sa ge­ne­ral­nim se­kre­ta­rom PS OEBS-a Ro­ber­tom Mon­te­lom.
‒ Raz­go­va­ra­li smo iz­me­đu osta­log i o po­vrat­ku opo­zi­ci­je u Skup­šti­nu, a OEBS je uvi­jek po­zi­vao na uče­šće, jer je to na­čin po­što­va­nja de­mo­kra­ti­je, i za­hva­lju­je­mo pred­sjed­ni­ku na smi­ri­va­nju si­tu­a­ci­je i što se sta­ra da se ovo do­go­di. Mi­si­ja OEBS-a u Cr­noj Go­ri je vr­lo sna­žna, obez­bje­đu­je sa­vje­to­dav­nu i po­dr­šku re­form­skim pro­ce­si­ma u ze­mlji, i ci­je­ni­mo či­nje­ni­cu da Cr­na Go­ra sa­ra­đu­je sa Mi­si­jom na ve­o­ma kon­struk­ti­van i na­pre­dan na­čin – re­kao je ge­ne­ral­ni se­kre­tar PS OEBS-a.
Pre­ma sa­op­šte­nju, pro­te­kli iz­bo­ri i da­lje una­pre­đe­nje iz­bor­nog pro­ce­sa bi­li su te­ma raz­go­vo­ra pred­sjed­ni­ka Skup­šti­ne sa di­rek­tor­kom ODI­HR-a In­ge­borg Sol­run Gi­sla­do­tir, ko­ja je kon­sta­to­va­la da je vi­dljiv ogro­man na­pre­dak iz­bor­nog am­bi­jen­ta u Cr­noj Go­ri kao i na­mje­ra dr­žav­nih or­ga­na da se sa ti­me i na­sta­vi, što ni­je slu­čaj u svim dr­ža­va­ma.
M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"