Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Nema zastare za Milovu ekipu * Podržite mene i srušićemo DPS * Katnić traži pritvor za Mandića * Jelić ne prijavljuje da ima firmu * Nema zastare za Milovu ekipu * Nije strašno * Djeca ćute o nasrtajima sajber nasilnika
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slađana Radojević, samohrana majka :
– Ne treba mi ruža, nego metar drva.

Vic Dana :)

- Haloo! Je l‘ to vatrogasna služba?
- Jeste gospođo, izvolite.
- Ja sam skoro posadila cvijeće...
- Gospođo, tražili ste vatrogasnu službu!?
- Da jesam, to je vrlo skupo, egzotično cvijeće...
- Gospođo, tražili ste i dobili ste vatrogasnu službu a ne cvjećaru! Recite kako vam možemo pomoći ili spustite slušalicu i smjesta nam oslobodite vezu!!!
- Ma dobro de, šta me odmah napadate, komšiji gori kuća, pa kad budete gasili požar pazite mi na cvijeće...
Ako posle tri mjeseca teretane ne vidite rezultate, pređite na fotošop.
Čujem da ti se sestra udala za boksera. Kako izgleda?
Nemam pojma! Posle svakog meča je drugačiji.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo - datum: 2018-03-07 ALARMANTNO STANJE NA BOJANI, RIJEKA SE IZLILA IZ KORITA Voda ušla u kuće
Ri­je­ka Bo­ja­na iz­li­la se ka­sno ju­če po­sli­je pod­ne iz ko­ri­ta i po­pla­vi­la ne­ko­li­ko lo­kal­nih pu­te­va, ko­ji uglav­nom vo­de do vi­ken­di­ca i re­sto­ra­na. Ka­ko mje­šta­ni ja­vlja­ju, pu­te­vi­ma se mo­že ići je­di­no u du­bo­kim gu­me­nim či­zma­ma, a vo­da je pro­dr­la u ve­li­ki broj ku­ći­ca i ne­kih ugo­sti­telj­skih obje­ka­ta. Vla­snik naj­sta­ri­jeg ri­bljeg re­sto­ra­na na Bo­ja­ni Mi­ško Le­ko­vić ka­zao nam je da je si­tu­a­ci­ja na tom pod­ruč­ju go­to­vo pa alar­mant­na.
– Da­ni­ma je vo­do­staj pri­lič­no vi­sok, a evo ve­če­ras se ri­je­ka iz­ne­na­da iz­li­la i po­pla­vi­la pu­te­ve, ku­ći­ce i pro­dr­la u po­je­di­ne re­sto­ra­ne. Prak­tič­no za dva sa­ta. Vo­da je već do ko­lje­na i ne mo­že se pri­ći ni­jed­nom objek­tu. Ako se ni­vo vo­de po­ve­ća za pet cen­ti­me­ta­ra i moj re­sto­ran će bi­ti po­pla­vljen. Ova­kvu si­tu­a­ci­ju smo ima­li 2010. go­di­ne, ka­da je bi­lo mno­go šte­te, ali se na­da­mo da se ne­će po­no­vi­ti. U slu­ča­ju da se po­no­vi, bi­la bi to ka­ta­stro­fa za nas – ka­zao je za­bri­nu­ti Le­ko­vić.
Pre­ma nje­go­vim ri­je­či­ma, pro­blem je ve­li­ki ju­go ko­ji je po­di­gao ta­la­se i na ušću blo­ki­rao oti­ca­nje ri­je­ke.
– Ako se vje­tar i ta­la­si ne sti­ša­ju, vo­do­staj će si­gu­r­no br­zo ra­sti i mo­že­mo oče­ki­va­ti pla­vlje­nje kom­plet­nog di­je­la. Ne zam šta se sa­da mo­že uči­ni­ti, ali smo oba­vi­je­sti­li nad­le­že­ne u Op­šti­ni, kao i Slu­žbu spa­sa­va­nja. Oče­ku­je nas sva­ka­ko te­ška noć, jer se si­tu­a­ci­ja mo­ra kon­ti­nu­i­ra­no pra­ti­ti – re­kao je Le­ko­vić.
M.K.


Po­pla­vljen bu­dvan­ski Sta­ri grad

Ve­li­ka ko­li­či­na vo­de po­pla­vi­la je uli­ce bu­dvan­skog Sta­rog gra­da. Ka­ko je ob­ja­vi­la RTV ,,Bu­dva”, re­sto­ran ,,Re­gi­na” je po­pla­vljen, a ni­vo vo­de do­sti­že 0,5 me­ta­ra. Na­čel­nik Slu­žbe za­šti­te i spa­sa­va­nja Dra­gan Bo­žo­vić ka­zao je da su va­tro­ga­sci na te­re­nu i s dvi­je pum­pe is­pum­pa­va­ju vo­du. Pro­blem pred­sta­vlja to što vo­da kon­sta­no iz­vi­re iz šah­ti.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"