Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija DEJAN MIJOVIĆ (URA) NASTAVIO POLEMIKU SA VLADOM Strategije čista propaganda
Vla­da je u pra­vu ka­da tvr­di da se mo­je pro­cje­ne raz­li­ku­ju od nje­nih pro­jek­ci­ja u pred­lo­zi­ma bu­dže­ta i fi­skal­ne stra­te­gi­je ali, kao što je po­zna­to, to je za­to što se ta­kvi do­ku­men­ti ni­kad ne ostva­ru­ju i slu­že sa­mo u pro­pa­gand­ne svr­he, is­ta­kao je član pred­sjed­ni­štva URA i eko­nom­ski ana­li­ti­čar De­jan Mi­jo­vić i ta­ko na­sta­vio po­le­mi­ku sa iz­vr­šnom vla­šću.
– Do­volj­no je pod­sje­ti­ti šta je pi­sa­lo u stra­te­gi­ja­ma raz­vo­ja Cr­ne Go­re kao eko­lo­ške dr­ža­ve ili raz­vo­ja odr­ži­vog tu­ri­zma i upo­re­di­ti to sa na­šim sa­da­šnjim sta­njem. Sto­ga sam za­klju­čak da će se mo­ra­ti sma­nji­va­ti pla­te, pen­zi­je i so­ci­jal­na da­va­nja, a po­ve­ća­va­ti po­re­zi, iz­veo pri­je sve­ga iz de­talj­nih ana­li­za i oba­ve­zu­ju­ćih do­ku­me­na­ta Evrop­ske ko­mi­si­je, Svjet­ske ban­ke i Me­đu­na­rod­nog mo­ne­tar­nog fon­da, re­spek­ta­bil­nih in­sti­tu­ci­ja ko­je do­bro po­zna­ju na­šu stvar­nost i ne­ma­ju po­tre­bu da ob­ma­nju­ju jav­nost – ka­zao je Mi­jo­vić.
D.M.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"