Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika UKINUTA PRESUDA OPTUŽENOM ZA UBISTVO JOVANA KOSAĆA
Baošiću će ponovo suditi
Baošiću će ponovo suditi
Ape­la­ci­o­ni sud uki­nuo je pre­su­du Dra­go­ju Ba­o­ši­ću, ko­ji je osu­đen ­na 10 go­di­na i 10 mje­se­ci za­tvo­ra zbog ubi­stva Jo­va­na Ko­sa­ća i zbog ne­do­zvo­lje­nog dr­ža­nja oruž­ja, i vra­tio pred­met na po­nov­no su­đe­nje.
Dra­gan Bi­go­vić je u istom po­stup­ku osu­đen na 10 mje­se­ci za­tvo­ra jer je po­mo­gao Ba­o­ši­ću da ne bu­de ot­kri­ven.
Pre­ma na­vo­di­ma iz op­tu­žni­ce, Dra­go­je Ba­o­šić je 14. sep­tem­bra 2014. go­di­ne, oko 1.30, u dis­ko­te­ci „Ka­za” u Iga­lu, sa umi­šlja­jem ubio Jo­va­na Ko­sa­ća.
Pr­vo­ste­pe­ni sud ni­je pri­hva­tio na­vo­de op­tu­žni­ce, već je utvr­dio da se ra­di­lo o pre­ko­ra­če­nju gra­ni­ca nu­žne od­bra­ne.
– Okri­vlje­ni Ba­o­šić je od­bi­jao na­pad Jo­va­na Ko­sa­ća na Dra­ga­na i Mi­la­na Bi­go­vi­ća. Pre­ma iz­ja­va­ma svje­do­ka, pr­vi je u di­sko­te­ku ušao Mi­lan Bi­go­vić, a tek što je za­ko­ra­čio, Ko­sać ga je uda­rio pe­sni­com u li­ce. Na­kon to­ga je Dra­gan Bi­go­vić sko­čio da bra­ni bra­ta, što pro­iz­i­la­zi iz is­ka­za svje­do­ka. Ne­ko­li­ko svje­do­ka je vi­dje­lo da se Ko­sać tu­kao sa dva-tri mom­ka. Iz pre­gle­da­nog vi­deo-za­pi­sa se utvr­đu­je da je Ko­sać uda­rio Mi­la­na Bi­go­vi­ća, ko­ji je za­do­bio raz­de­ri­nu bra­de od udar­ca i krv­ni pod­liv na po­tilj­ku od pa­da na pod. Ba­o­šić se po­ja­vio na vra­ti­ma di­sko­te­ke sa pi­što­ljem u ru­ci. Od­bi­ja­ju­ći na­pad Ko­sa­ća na Mi­la­na i Dra­ga­na Bi­go­vi­ća, ko­ji je bio stva­ran i ozbi­ljan, Ba­o­šić je is­pa­lio če­ti­ri hi­ca, što ni­je bi­lo neo­p­hod­no u ovoj si­tu­a­ci­ji. Pr­vim hi­cem je one­spo­so­bio Ko­sa­ća, po­go­div­ši ga u ru­ku, pa ni­je bi­lo po­tre­be da is­pa­lju­je još tri hi­ca – ka­za­la je tom pri­li­kom su­di­ja Mo­štro­kol.VJ.D.


Nije priznao zločin

Baošiću se stavlja na teret ubistvo u prekoračenju granica nužne odbrane i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja, a prema navodima optužnice, on je 14. septembra 2014. godine sa umišljajem ubio Kosaća.
Baošić je po izvršenju krivičnog djela pobjegao sa lica mjesta.
“Ne priznajem da sam izvršio krivično djelo ubistvo kako je to navedeno u optužnici, jer je netačna od prve do zadnje rečenice”, kazao je prethodno okrivljeni.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"