Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika APELACIONI SUD SMANJIO KAZNU NIKŠIĆANINU ŽARKU PAVIĆEVIĆU Sa 13 na 10 godina zatvora
Su­di­je Ape­la­ci­o­nog su­da po­tvr­di­le su pre­su­du Nik­ši­ća­ni­nu Žar­ku F. Pa­vi­će­vi­ću (75), ko­ji je osu­đen zbog ubi­stvo bra­ta Raj­ka. Pre­su­da je pre­i­na­če­na u di­je­lu od­lu­ke o ka­zni, pa je Pa­vi­će­vi­ću ka­zna sma­nje­na sa 13 na 10 go­di­na za­tvo­ra. Pr­vo­ste­pe­nu pre­su­du u Vi­šem su­du u Pod­go­ri­ci iz­re­kla je su­di­ja Ve­sna Mo­štro­kol.
Pre­ma na­vo­di­ma iz op­tu­žni­ce, Žar­ko Pa­vi­će­vić je 1. ok­to­bra 2015. go­di­ne, u na­se­lju Mi­lo­ča­ni, s umi­šlja­jem ubio svog bra­ta uda­ra­ju­ći ga vi­še pu­ta tu­pim pred­me­tom po gla­vi.
– Od tih uda­ra­ca do­šlo je do unu­tra­šnjih po­vre­da mo­zga, zbog ko­jih je Raj­ko Pa­vi­će­vić pre­mi­nuo istog da­na – pi­še u op­tu­žni­ci.
Na su­đe­nju se o po­vre­da­ma na­stra­da­log iz­ja­šnja­vao vje­štak dr Ne­ma­nja Ra­do­je­vić.
– Po­vre­de ko­je je za­do­bio Raj­ko Pa­vi­će­vić ni­su mo­gle na­sta­ti od pa­da sa sop­stve­ne vi­si­ne ili sa kre­ve­ta. Ov­dje se ra­di o smr­ska­nom no­su i ja­ko ve­li­koj po­vre­di po­tilj­ka. Skup ova­ko broj­nih po­vre­da mo­že se vi­dje­ti kod pje­ša­ka ko­ji su uda­re­ni auto­mo­bi­lom pri ve­ćoj br­zi­ni, ali ne i usled pa­da sa kre­ve­ta. Ni­jed­na od ovih po­vre­da ne mo­že se za­do­bi­ti usled pa­da sa sop­stve­ne vi­si­ne. U pred­je­lu po­tilj­ka je dje­lo­va­la jak in­ten­zi­tet si­le jer je dio me­kog tki­va od­lu­bljen od ko­sti­ju lo­ba­nje. Te po­vre­de mo­gle su na­sta­ti od udar­ca le­tve, cje­pa­ni­ce ili od udar­ca no­gom. Ne­mo­gu­će je iz­bro­ja­ti sve po­vre­de, ima­ju­ći u vi­du krv­ne pod­li­ve obje ja­go­di­ce, na če­lu i na obje slje­po­oč­ni­ce. Okvi­r­no, ni­je bi­lo ma­nje od 10 do 15 uda­ra­ca – kon­sta­to­vao je Ra­do­je­vić.VJ.D.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"