Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika NA SUĐENJU PEKU ĐIKANOVIĆU I DRAGANU KONTIĆU SASLUŠAN VJEŠTAK SUDSKE MEDICINE MIODRAG ŠOĆ
Ispalili sedam metaka u Mijuškovića
Sa jednog od ranijih privođenja Kontića i Đikanovića Ispalili sedam metaka u Mijuškovića
Na Nik­ši­ća­ni­na Dra­go­lju­ba Mi­ju­ško­vi­ća, ko­ji je ubi­jen 1.ok­to­bra pro­šle go­di­ne, is­pa­lje­no je de­vet pro­jek­ti­la, od ko­jih je za­do­bio šest pro­strel­nih ra­na i jed­nu ustrel­nu ra­nu, utvr­dio je vje­šta­ka sud­ske me­di­ci­ne Mi­o­drag Šoć.
Za ubi­stvo Mi­ju­ško­vi­ća su­di se nje­go­vim su­gra­đa­ni­ma Pe­ku Đi­ka­no­vi­ću i Dra­ga­nu Kon­ti­ću.
Vje­štak ni­je mo­gao da na­ve­de re­do­sled na­no­še­nja po­vre­da , ali je iz­vje­sno da su ra­ne na­sta­le u krat­kom vre­men­skom pe­ri­o­du.
Na ju­če­ra­šnjem su­đe­nju sa­slu­šan je i vje­štak ba­li­sti­čar Mi­lo­van Mi­ha­i­lo­vić, ko­ji je vje­šta­čio dva pi­štolj iz­u­ze­ta sa mje­sta ubi­stva. On je ka­zao da je iz jed­nog pi­što­lja is­pa­lje­no pet me­ta­ka, a iz dru­gog če­ti­ri.
-Na as­fal­tu je bi­lo pet ošte­će­nja od pro­jek­ti­la, od ko­jih su če­ti­ri bi­la is­pod ti­je­la po­koj­nog Mi­ju­ško­vi­ća – ka­zao je Mi­ha­i­lo­vić.
Mi­ju­ško­vić je ubi­jen 1. ok­to­bra pro­šle go­di­ne, oko 10.30, u cen­tru Nik­ši­ća.
Ka­ko pi­še u op­tu­žni­ci, op­tu­že­ni su iz dva pi­što­lja mar­ke TT, ka­li­bra 7,62 mi­li­me­tra, ko­ja su neo­vla­šće­no dr­ža­li, is­pa­li­li pro­jek­ti­le od ko­jih je se­dam po­go­di­lo Mi­ju­ško­vi­ća i na­ni­je­lo mu smr­to­no­sne po­vre­de ko­ji­ma je pod­le­gao na li­cu mje­sta. Tu­ži­lac ih te­re­ti za kri­vič­no dje­lo ubi­stvo u sti­ca­ju sa kri­vič­nim dje­lom ne­do­zvo­lje­no dr­ža­nje oruž­ja.
VJ.D.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"