Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Nema zastare za Milovu ekipu * Podržite mene i srušićemo DPS * Katnić traži pritvor za Mandića * Jelić ne prijavljuje da ima firmu * Nema zastare za Milovu ekipu * Nije strašno * Djeca ćute o nasrtajima sajber nasilnika
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slađana Radojević, samohrana majka :
– Ne treba mi ruža, nego metar drva.

Vic Dana :)

- Haloo! Je l‘ to vatrogasna služba?
- Jeste gospođo, izvolite.
- Ja sam skoro posadila cvijeće...
- Gospođo, tražili ste vatrogasnu službu!?
- Da jesam, to je vrlo skupo, egzotično cvijeće...
- Gospođo, tražili ste i dobili ste vatrogasnu službu a ne cvjećaru! Recite kako vam možemo pomoći ili spustite slušalicu i smjesta nam oslobodite vezu!!!
- Ma dobro de, šta me odmah napadate, komšiji gori kuća, pa kad budete gasili požar pazite mi na cvijeće...
Ako posle tri mjeseca teretane ne vidite rezultate, pređite na fotošop.
Čujem da ti se sestra udala za boksera. Kako izgleda?
Nemam pojma! Posle svakog meča je drugačiji.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2018-03-07 NASTAVLJENO SUĐENJE KEMALU DAUTOVIĆU ZBOG NAPADA NA KOMUNALNOG INSPEKTORA SVETISLAVA PERIŠIĆA Povreda mogla nastati od udarca pesnicom
Kod su­di­je bje­lo­polj­skog Osnov­nog su­da Iva­na Ada­mo­vi­ća ju­če je na­sta­vlje­no su­đe­nje Ke­ma­lu Da­u­to­vi­ću, iz Bi­je­log Po­lja, zbog kri­vič­nog dje­la na­pad na slu­žbe­no li­ce u vr­še­nju slu­žbe­ne rad­nje. On je op­tu­žen da je na­pao in­spek­to­ra za sa­o­bra­ćaj Sve­ti­sla­va Pe­ri­ši­ća na svom rad­nom mje­stu, par­king ga­ra­ži u Bi­je­lom Po­lju. Da­u­to­vić je na­pao Pe­ri­ši­ća na­kon što mu je „pa­uk” od­nio ne­pro­pi­sno par­ki­ra­no vo­zi­lo. Tom pri­li­kom in­spek­to­ra je uda­rio pe­sni­com u plek­sus, na­kon če­ga je Pe­ri­šić po­sr­nuo i uda­rio gla­vom u pod kan­ce­la­ri­je, na­vo­di se u op­tu­žni­ci.
Sud­ski vje­štak me­di­cin­ske stru­ke dr Ne­ma­nja Ra­do­je­vić ju­če je ne­po­sred­no po­tvr­dio svoj na­laz dat ra­ni­je. Iz­me­đu osta­log ka­zao je da su po­vre­de kod Pe­ri­ši­ća mo­gle na­stu­pi­ti usled udar­ca pe­sni­com. Od­bra­na je pred­lo­ži­la da se u svoj­stvuu svje­do­ka sa­slu­ša još jed­no li­ce, ta­ko da će su­đe­nje bi­ti na­sta­vlje­no 3. apri­la u 12 sa­ti.
Na pret­hod­nom ro­či­štu Da­u­to­vić je ne­gi­rao dje­lo ko­je mu je sta­vlje­no na te­ret, ka­zu­ju­ći da je bio iza­zvan i is­pro­vo­ci­ran, dok je ošte­će­ni Pe­ri­šić ka­zao da je bez raz­lo­ga na­pad­nut i uda­ren.
M.N.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"