Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Povodi OBILJEŽEN DAN ŽENA NAUČNIKA Razmjena istraživača
Mi­ni­star­stvo na­u­ke odr­ža­lo je in­fo-dan za dva po­zi­va u okvi­ru „Ma­ri­ja Ki­ri ak­ci­ja” u pro­sto­ri­ja­ma mi­ni­star­stva, ko­ji je ot­po­čeo obi­lje­ža­va­njem Me­đu­na­rod­nog da­na že­na i dje­vo­ja­ka u na­u­ci. Ko­or­di­na­tor za EU pro­gram za is­tra­ži­va­nja i ino­va­ci­je HO­RI­ZONT 2020 Bran­ka Ži­žić ka­za­la je da uče­šće Cr­ne Go­re u ovom pro­gra­mu, sa fo­ku­som na „Ma­ri­ja Sklo­dov­ska Ki­ri ak­ci­je”, pred­sta­vlja pri­li­ku za na­uč­ni­ke.
– Ak­tu­el­ni po­ziv Raz­mje­na is­tra­ži­vač­kog i ino­va­tiv­nog oso­blja (RI­SE) pre­zen­to­va­la je Žo­a­na Sil­va, pred­stav­nik Is­tra­ži­vač­ke iz­vr­šne agen­ci­je (REA) u Evrop­skoj ko­mi­si­ji. G-đa Sil­va je pri­sut­ni­ma pri­bli­ži­la uslo­ve pri­ja­vlji­va­nja za ovaj po­ziv, na­čin pri­pre­me bu­dže­ta, pri­mje­re RI­SE pro­je­ka­ta, kao i no­vi in­stru­ment na por­ta­lu za pre­tra­gu part­ne­ra. Rok za pod­no­še­nje pro­jekt­nih pred­lo­ga za ovaj po­ziv is­ti­če 21. mar­ta 2018. go­di­ne. Uslo­ve pri­ja­vlji­va­nja za po­ziv ko­ji se od­no­si na In­di­vi­du­al­ne sti­pen­di­je (IF) – na­vo­de u sa­op­šte­nju.
D.B.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"