Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Opština vrvila od braće, snaha i kumova * Za pranje para lani nijedna prijava * Za stanarine funkcionera 2,2 miliona eura * Medenici mjesečno 4.000, Vukčević dužan 265.000 * Opština vrvila od braće, snaha i kumova * Suva krv * I jare i pare
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Miloš Konatar, potpredsjednik GP URA:
I ministar Osman Nurković je priznao da članovi odbora direktora Monteputa nemaju neke naročite obaveze osim da po nekoliko puta godišnje prisustvuju sjednicama.

Vic Dana :)

Uhvati policajac lopova. Nemoćni lopov pita policajca:
●Je li mogu da odem čas do one pekare, umrijeću gladan?
Policajac reče:
●Idi, ali odmah da se vratiš.
Policajac ga pusti, lopov pobjegne. Sjutradan isti policajac uhvati istog lopova. Lopov mu kaže:
●Ajde molim te, pusti me da odem do one pekare, umrijeću gladan.
Policajac mu kaže:
●Da bre, nisam ja od juče, ti ostani tu, a ja ću da idem da ti kupim!

Pita sudija Muju: 
- Hoćete li mi reći ko je vaš saučesnik?!
- Na koga ja vam ličim, zar da odam rođenog brata?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni U NIKŠIĆU OTVORENO SAVJETOVALIŠTE ZA BRAK I PORODICU Razgovorom do rješavanja problema
NIK­ŠIĆ - Cen­tar za so­ci­jal­ni rad op­šti­na Nik­šić, Šav­nik i Plu­ži­ne ozva­ni­čio je po­če­tak ra­da Sa­vje­to­va­li­šta za brak i po­ro­di­cu ko­je je pr­vo te vr­ste u Cr­noj Go­ri. Di­rek­tor Cen­tra mr Ivan Mi­tro­vić ka­že da je Sa­vje­to­va­li­šte otvo­re­no u okvi­ru pro­jek­ta „Za­jed­no za na­še po­ro­di­ce“ ko­ji se fi­nan­si­ra iz IPA pro­gra­ma pre­ko­gra­nič­ne sa­rad­nje Sr­bi­je i Cr­ne Go­re, a da je za­po­čet ok­to­bra 2016. go­di­ne. Cilj pro­jek­ta je, ka­zao je on, pre­ven­ci­ja so­ci­jal­ne is­klju­če­no­sti i una­pre­đe­nje kva­li­te­ta ži­vo­ta po­ro­di­ca i po­je­di­na­ca u Cr­noj Go­ri na te­ri­to­ri­ji op­šti­na Nik­šić, Šav­nik i Plu­ži­ne, dok se u Sr­bi­ji re­a­li­zu­je u de­vet op­šti­na Zla­ti­bor­skog okru­ga.
- U Sa­vje­to­va­li­štu se pru­ža­ju uslu­ge ko­je su in­for­ma­tiv­nog, edu­ka­tiv­nog, pre­ven­tiv­nog i sa­vje­to­dav­nog ka­rak­te­ra. Na­mi­je­nje­ne su su­pru­žni­ci­ma ko­ji ima­ju pro­ble­ma u brač­nom funk­ci­o­ni­sa­nju, po­ro­di­ca­ma u ko­ji­ma po­sto­ji na­si­lje i zlo­sta­vlja­nje. Ro­di­te­lji­ma ko­ji že­le da una­pri­je­de ro­di­telj­ske ka­pa­ci­te­te. Dje­ci, omla­di­ni i od­ra­sli­ma sa raz­li­či­tim pro­ble­mi­ma na lič­nom pla­nu - na­veo je mr Mi­tro­vić.
Pro­sto­ri­je Sa­vje­to­va­li­šta su u cen­tru gra­da, u Uli­ci Jo­la Pi­le­ti­ća, a an­ga­žo­va­na su če­ti­ri struč­na rad­ni­ka ko­ji su pro­šli akre­di­to­va­ne pro­gra­me što je, is­ta­kao je mr Mi­tro­vić, no­vi­na za cr­no­gor­ski si­stem so­ci­jal­ne za­šti­te.
Pred­stav­nik part­ner­skog Cen­tra za so­ci­jal­ni rad Uži­ce Mar­ko Sin­đić go­vo­rio je o nji­ho­vim is­ku­stvi­ma pri­li­kom us­po­sta­vlja­nja Sa­vje­to­va­li­šta. On je is­ta­kao da je taj ser­vis za pro­te­kla dva i po mje­se­ca ko­ri­sti­lo vi­še od 100 gra­đa­na ko­ji­ma je bi­la neo­p­hod­na po­dr­ška u rje­ša­va­nju po­ro­dič­nih pro­ble­ma.
Sa­vje­to­va­li­šte u Nik­ši­ću, ka­zao je Mar­ko Ži­žić me­na­džer pro­jek­ta, ra­di­će utor­kom i če­tvrt­kom od 16 do 19 ča­so­va. Za po­moć mo­gu im se obra­ti­ti po­je­din­ci, ili part­ne­ri za­jed­no ili sa čla­no­vi­ma po­ro­di­ce. Uslu­ge Sa­vje­to­va­li­šta se pru­ža­ju bes­plat­no uz ga­ran­to­va­nu taj­nost, sa ili bez za­ka­zi­va­nja.B.B.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"