Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Listići prepravljani nakon glasanja donijeli mandat DPS-u * Postao ministar, a ostao u Monteputu * Milo i Cane zajedno u Parizu * Braća namještala poslove jedan drugom * Listići prepravljani nakon glasanja donijeli mandat DPS-u * Dramatični krah na berzama plaši SAD * Gdje je život
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dragoslav Šćekić, potpredsjednik SNP-a:
Poraz Demokratske partije socijalista u Beranama označio je i početak kraja vladavine te stranke na državnom nivou.

Vic Dana :)

Na velikom takmičenju, bacač koplja kaže svom kolegi:
– Danas se moram jako potruditi, u publici je i moja tašta.
Kolega odgovara:
– Čovječe, to je preko sto metara, teško da ćeš je pogoditi!

Stariji student objašnjava novopridošlom brucošu:
– Cimere, pazi ovako, ... na fakultetu su ti najteže prve tri godine, ... a onda upišeš drugu ...


Razgovaraju dva studenta:
– Kad obično ideš da spavaš?
– Šta znam, pa tako ... oko dva, pola šest...


Trče dva DIF-ovca oko Ade i kaže jedan drugom:
– E dosta smo učili, ‘ajde da sjednemo na piće!


Razlika između studenta i čistačice je u tome što čistačica očisti sve u roku.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni ,,DANI BEOGRADA” NA PRAZNIKU MIMOZE U HERCEG NOVOM
Dva grada, jedna priča
Sa presa Dva grada, jedna priča
HERCEG NOVI- ,,Dani Beograda” na Pra­zni­ku mi­mo­ze tre­ba­lo bi da po­sta­nu tra­di­ci­ja, jer ova dva gra­da ima­ju mno­go to­ga za­jed­nič­kog, osnov­na je po­ru­ka sa ju­če­ra­šnje kon­fe­ren­ci­je za no­vi­na­re, upri­li­če­ne u Dvo­ra­ni Park. Slo­bo­dan Un­ko­vić, za­mje­nik di­rek­to­ra Tu­ri­stič­ke or­ga­ni­za­ci­je Be­o­gra­da, is­ta­kao je da su uži­va­li u ča­ri­ma Me­di­te­ra­na na ,,Da­ni­ma mi­mo­ze” u Be­o­gra­du.
-Na­dam se da će­te i vi uži­va­ti ovih par da­na ka­da po­ku­ša­va­mo da vas pod­sje­ti­mo na Be­o­grad, nje­go­vo po­zo­ri­šte, re­sto­ra­ne, mu­zi­ku i do­ži­vljaj. Mi­slim da će­mo se ra­zu­mje­ti i na­sta­vi­ti tra­di­ci­ju ko­ja je usta­no­vlje­na još 60-ih go­di­na i da će Be­o­grad kao ve­li­ki grad s ma­lo ma­njim gra­dom, ali gra­dom s ve­li­kim sr­cem ka­kav je Her­ceg No­vi, na­sta­vi­ti sa­rad­nju i ovu pri­ču kru­ni­sa­ti li­je­pim do­ži­vlja­jem, do­bro ras­po­lo­že­nim gra­đa­ni­ma i tu­ri­sti­ma, po­ru­čio je Un­ko­vić.
De­jan La­za­re­vić, po­zna­va­lac ga­stro po­nu­de be­o­grad­skih re­sto­ra­na, ka­zao je da sko­ro ni­je do­ži­vio ova­kvo go­sto­prim­stvo i na­da se da će ova sa­rad­nja tra­ja­ti bes­ko­nač­no.
-Pu­no mi je sr­ce što sam u Her­ceg No­vom i što sam dio ove cje­lo­kup­ne ma­ni­fe­sta­ci­je ko­ja je po­če­la pro­šle go­di­ne i na­dam se da će tra­ja­ti bes­ko­nač­no, re­kao je La­za­re­vić.
Pred­stav­nik Tu­ri­sti­stič­ke or­ga­ni­za­ci­je Her­ceg No­vog Ne­boj­ša Man­dić pod­sje­tio je da su tu­ri­stič­ke or­ga­ni­za­ci­je Her­ceg No­vog i Be­o­gra­da pro­to­kol o sa­rad­nji pot­pi­sa­le 2012. go­di­ne, iz­ra­ziv­ši na­du da će on bi­ti ob­no­vljen ka­da LTO bu­de uče­stvo­va­la na saj­mu u Be­o­gra­du 23. fe­bru­a­ra.
La­zar Ru­ži­čić, pred­stav­nik UC „Ta­li­ja”, is­ta­kao je da mu je za­do­volj­stvo što po­no­vo uče­stvu­ju na Pra­zni­ku mi­mo­ze.
-Oči­gled­no je da je ovo do­bit­na kom­bi­na­ci­ja na­šeg umjet­nič­kog cen­tra, Tu­ri­stič­ke or­ga­ni­za­ci­je Be­o­gra­da i re­sto­ra­na „Tri še­ši­ra“ da uve­li­ča či­ta­vu ovu ma­ni­fe­sta­ci­ju - ka­zao je Ru­ži­čić.
Ana Zam­be­lić Pi­šta­lo, se­kre­tar Se­kre­ta­ri­ja­ta za kul­tu­ru i obra­zo­va­nje, is­ta­kla je da Op­šti­na Her­ceg No­vi ima od­lič­nu sa­rad­nju sa gra­dom i tu­ri­stič­kom or­ga­ni­za­ci­jom Be­o­gra­da, te da će u na­red­nom pe­ri­o­du ra­di­ti na osmi­šlja­va­nju još kva­li­tet­ni­jih pro­gra­ma.
Mi­li­na Ko­va­če­vić, or­ga­ni­za­tor pro­gra­ma ,,Da­ni Be­o­gra­da” u ime JUK Her­ceg fest, ka­za­la je da je pri­jem ko­ji je ,,Ka­ra­van mi­mo­ze” imao na go­sto­va­nju u Be­o­gra­du sli­čan ono­me ko­ji su ima­li uče­sni­ci ju­če­ra­šnje pro­me­na­de u Her­ceg No­vom. K.M.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"